Monday, July 18, 2011

Virus Facebook Mula Tersebar...ALERT...!!!

Salam 1 auw..auw..auw..
hari ni mula kecoh dekat FB tentang virus yang mula merebak..
sapa laa tak de keja buat benda ni semua...
ish2...
suka menyusahkan tau....

ni keterangan tentang virus tu:

VIRUS BARU KAT FACEBOOK !
PENERANGAN

1. virus tersebut tersebar melalui
IM dimana dia bermula dengan
chat
......"hi. how are you?"
2. kemudian korang reply pd chat
tersebut , dia akan hantar
"Wanna laugh? :)"
3. selepas korang reply , dia akan
menghantar kan
"It is you on the video ?)) want to
see?)"
4. then lepas tu , dia akan hantar
satu LINK & link tu laa VIRUS
korang faham tak??
huhuhu..mungkin kalau ada yang mengalami lagi senang nak faham..
tapi kalau fiz benda ni jadi dekat Inbox..
fiz terkejut dapat inbox dari musuh fiz masa dekat sekolah dulu..
nak ape pulak budak ni..buang tebiat ke kan??
so,,malas laa nak reply..kalau betul bukan virus pon,,tunggu tikus bertanduk pun belum tentu fiz nak reply..kah3

jadi..semua kena hati2 okey???
siapa yang dah klik link tu kena laa tekan antivirus korang tu =)



Hafiz: FB semakin melalut bila ubah CHAT dekat bawah tu..huh..!

BERSIH di Melaka...!!!

Salam 1 auw..auw..auw...
malam ni nak cerita sikit tentang BERSIH...mari kita BERSIH kan gigi sebelum tidur ye??kih3
tak de laa...nak gurau mrepek je..
dah lama sebenarnya fiz nak update entri ni tapi baru hari ni berkesempatan..

gambar yang bakal korang tengok nanti adalah gambar masa FESKOM & INDUCTION
tu acara yang dikendalikan oleh pelajar2 senior dan induction tu untuk pelajar sem 1...jangan risau semua nya best2 belaka...
setiap pelajar sem 1 akan dibagi beberapa kumpulan mengikut warna...antaranya adalah warna BERSIH....warna apa??..warna kuning laa..kah3....dan setiap warna ada tema iaitu tema Filem - Filem Melayu....warna kuning ni dapat Filem Hantu Kak Limah..kah3...

yang senior macam fiz ni ..ermm..padahal baru sem 3 kan??..kah3....kitaorang kena jaga warna purple..dan dapat Filem Zombi Kampung Pisang...ada macam2 filem lagi macam Pisau Cukur, KL Ganster, Adnan Semp-it..ermm...banyak lagi laa....dalam perarakan semua kontigen yang mewakili setiap filem dimenangi oleh FILEM MAGIKA...!!!...siap junjung2 segala bagai...kah3

jadi semua jangan salah faham ye??
diaorang pakai baju kuning sebab ada induksi tu bukan sebab BERSIH ye...
hehehehehe...
warna kuning ni mewakili filem apa??
jom cekitdot...


siap bawak kak limah lagi..kah3



kita bako je..kah3


sebelum berarak


Hafiz; warna purple kalah..kah3

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...