Saturday, July 16, 2011

Komen Anugerah Planet Muzik 2011...!!!

Semalam berlangsungnya Anugerah Planet Muzik 2011 secara live dari Singapore...semalam pon fiz sempat tengok dekat cafe...ramai rupanya yang tak tahu benda ni...tapi tak apa...fiz pon dah lama tak review majlis retiss ni kan...rindu pulak...tapi sebelum fiz cakap apa2...apa yang fiz cakap ni semua adalah bedasarkan pendapat fiz saja okey???...

jom kita komen..!!!
cekitdot..

- sistem teknikal dia kurang bagus laa..sebab microfon dia tak mencapai standard..rasa macam konsert je..

- kenapa fiz rasa semakin lama APM ni semakin pilih kasih dan berat sebelah??..adakan sebab dia yang menganjurkan??...bukti??...Pengacara dia je dah sampai 2 orang...Hampir suku dari award semua adalah khas untuk Singapore je??...ni strategi nak up kan artis Singapore ke??...fiz paling kesian dekat Indonesia sebab apa??..sebab berapa ketul je artis Indonesia yang buat persembahan???...

- paling fiz tak berkenan adalah pentas APM..simple nye..!!!...ni kan anugerah 3 negara serumpun...tu je ke yang mampu pentasnya??..sangat tak standard langsung...

- penyampai anugerah semua nampak kaku sangat...macam tak serasi langsung..kih3..yang fiz tak suka adalah tak perlulah nak buat lawak yang tak sesuai...macam masa Winnie K dgn deejay radio dari Singapore tu..gedik...!!!

- antara baju artis yang fiz tak berkenan adalah baju Ning Baizura dengan Winnie K..Baju masa Ning nyanyi dengan Shila + Jac...kain tu belah sampai peha..!!..tak sesuai langsung...yang baju Winnie K tu..ada ke pkai bra je??...ish2...tak manis laa...ni bukn anugerah Hollywood okey...

- fiz macam pernah nampak orang lain atau Scha sendiri pakai baju masa jadi penyampai Anugerah malam tadi..

- hampir kebanyakan persembahan semua macam malas nak nyanyi je...yang tak sedap pon ada..

- ada artis tu pakai baju tak sesuai dengan majlis laa...rasa buruk je..

- baju yang paling manis fiz tengok baju Anna Raffali...sejuk je perut ibu mengandung...tapi macam kelakar pon ada jugak sebab anugerah macam tu dia pakai simple sangat...cari baju kurung yang lawa2 sikit..hu3

- banyak lagi yang kurang dengan APM ni...tapi malas nak cakap lebih2...yang elok nya sikit je pon...apa yang nak cakap APM kali ni bosan dan nampak sangat untuk naikkan nama Singapore je...







Hafiz: tak boleh nak recall semua sebab kepala pening makan durian 5 biji..kah3

Single Lagu Baru Siti Nurhaliza (English Album) - Falling In Love ...

Selamat malam semua dan salam 1 auw..auw...auw
dah lama tak update blog ni sejak broadband rosak...
jadi hari ni fiz nak update laa kejap..hehehehe
semua tunggu lagu baru Siti Nurhaliza kan???
jadi ni laa single nye...
fiz tunjukkn dua video...
1 masa persembahan dekat UiTM Shah Alam
dan
1 masa persembahan dekat Anugerah Planet Muzik 2011 semalam...

jom cekidot......
=)





PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...