Thursday, July 7, 2011

"Blogger" Bakal Dijenamakan Semula Sebagai "Google Blog"....Patut Ke???

Selamat malam semua...dan salam 1 auw..auw..auw..
malam ni ada meeting kelab dan sibuk untuk prepare bbq kelas untuk esok petang..
walau apa2 pon sempat nak update sekejap ni..
seperti biasa fiz taip "Blogger" dekat google..
keluar pulak News For Blogger..
teringin bukak new link tab...hehehehehe

jadi hasilnya apa yang fiz baca,,,
Blogger dan Picasa...tau tak apa tu Picasa???...Picasa ni macam tempat edit foto..share foto dan macam2 lagi...
disebabkan Blogger dan Picasa merupakan carian yang tertinggi di Google..
Google nak tukar dari Blogger ke Google Blog dan dari Picasa ke Google Photos...
dan semua ni akan berlaku dalam 2 bulan lebih saja lagi...!!!
wah...macam2 berlaku..
ni Rosa Golijan cakap...tu laa fiz yang dapat simpulkan..kalau salah simpul jangan marah ea???kah3...

nak bukti???...
tengok print screen yang fiz buat...hehehehehhe
cekitdot


kalau nak lebih lanjut boleh klik je gambar tu ea??

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...