Tuesday, July 5, 2011

Hazami Popular di Filipina - Hanggang Wakas (Tekad)

HAH..!!..dah lama tak dengar khabar Hazami kan??
fiz masih minat lagi dengan lagu Mungkir Bahagia tu dari dulu sampai sekarang..
kita pon tahu kan yang Hazami ni minat betul dengan suka buat lagu dengan macam2 bahasa kan??

ada drama dekat Filipina ni..
dan OST drama tu menggunakan lagu Tekad Hazama yang diubah ke versi Tagalog iaitu Hanggang Wakas..
tapi bila dah tukar versi jadi duet pulak dengan artis sana iaitu Kayla..
muda lagi dan cantik orang nya...boleh laa search dekat makcek Google ye semua..kih3
sekarang lagu tu sedang mendapat tempat dekat radio tempatan dekat Filipina..
ada beberapa stesen tu lagu ni dapat juara carta tau..
hebat betul..

tadi godeh2 dekat you tube..
tak ada jumpa yang elok2 laa video nye,,tapi yang ini pon okey jugak boleh dengar..
apa2 pon jom cekitdot...








Hafiz: tiba2 teringat cerita Mari Mar =)

Gangguan Seksual Di Tempat Awam...!!!

Selamat petang semua dan salam 1 auw..auw.auw..
dah dua hari tak update kan??
busy memanjang ditambah pulak dengan maxis punya line semenjak dua menjak ni buat hal je memanjang..tak de line satu hal...malam2 je tak boleh nak connect internet....geram betul...
tapi disebabkan ada masa sikit ni fiz update..tapi gambar je laa kan...hehehehehehe

gambar ni fiz amek dekat facebook..
jadi faham2 kan je laa maksudnye ye..
trase mcm 18sx pulak gambar bawah ni...
tapi makanan di buat macam tu pulak..
ape2 pon cekitdot...




Hafiz: pisang memang jadi simbol tuut ek???

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...