Friday, July 1, 2011

Bogel Menuju Tuhan | Zahiril Adzim ... Pelakon JUVANA

HAH..!!!..nak cerita sikit ni...
pelakon JUVANA yang terkenal tu..alaa yang jadi hero dalam cerita tu laaa...
kenal tak???
kalau tak kenal...
tengok gambar bawah ni...
cekitdot...



Dia cakap seseorang tu akan 'bogel' bila betemu dengan pencipta mereka kelak...
seseorang tu lahir tanpa seurat benang dan kita akan pulang tanpa seurat benang untuk di soal..
tu laa maksud sebenarnya Bogel Menuju Tuhan tu...
tu adalah salah satu tulisan hasil nukilan dia dalam sebuah buku...

sebenarnya dia dah lama menulis..
mula sejak dalam blog lagi..
tajuk ni adalah salah satu hasil yang dah lama dia tulis dekat blog dia...
dia bukan cari kontroversi ye??


Buku yang setebal 108 muka surat ni cuma RM30 dan boleh didapati dengan online cuma pergi ke www.tokobuku.photopages.com

Top Blogger Di Malaysia Buat Sesi Temu Peminat...!!!

Selamat Malam dan salam 1 auw..auw..auw
hari ni update entry lagi...!!!
suka tak??
hari ni tajuk entri macam retiss sikit kan??kah3

saja je nak buat macam ni..
kalau tak,,korang tak baca pon...kah3
eh..tak de laa...
okey....tanpa membunag masa dan tenaga..
cuba tengok gambar dekat bawah ni...


okey...
dari quote dekat atas ni...
siapa agaknya yang diperkatakan ni???
fiz rasa ramai yang tahu kan??
hehehehehehehehe......
semua orang berteka teki laa dulu ye..
nanti betul2 dah cronfirm...fiz buat entri baru lagi...
tapi acara ni lama lgi sebab bulan 9 nanti..
berzaman laa lgi nak jumpa kan...kah3

project ni dibuat oleh senior sem 6 course fiz...
nanti boleh laa amek gmbar dengan retisss.....kih3
=P





Hafiz: bila laa nak jadi retis kan...

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...