Sunday, June 26, 2011

MASSCOMM UiTM Melaka Catat Sejarah..!!!

Selamat petang dan salam 1 auw..auw..auw..
hari ni buat entri petang sikit...
sebab malam2 ni line tak berapa betul sikit...agak biol tak tentu pasal..
berukbeng ni pon belum bayar lagi...
kah3...
rasenya macam nak bayar hari selasa nanti....tapi tak tahu lagi..kih3..


gambar masa sem 2..

okey..kita berbalik pada tajuk entri kali ni...
hari ni cerita tentang 1 year anniversary fiz dekat UiTM Lendu Alor Gajah Melaka..!!!
dah setahun dekat sini bersamaan 3 sem..!!..jadi lagi 1 tahun fiz akan graduate...!!!...yahoo..!!!
dulu masuk pada 26 Jun 2010...dan hari ni 26 jun 2011...
bila ingat balik...kelakar pon ada..nak nanges pon ada sekarang ni...

dulu teringat masa interview nak masuk course ni...
kena speaking London uollss....time tu tibai je laa..grammar??...dah tak kesah...tengah nervous interview suruh pikir grammar dulu pulak...i'm really bad in English grammar ..hahahahaha
sebelum tu kena buat essay kenapa pilih course ni..latar belakang dan siapa idola anda...
dalam kepala fiz time tu cuma Fara Fauzana sahaja..!!..kah3

sebelum hari interview tak tidur malam..
fikir macam mana nak handle interview for the 1st time in my life..!!
sibuk google sana sini cari tentang masscomm dengan sejarah UiTM....I LOVE SEJARAH..!!!. =)

selang beberapa bulan..!!..Anda berjaya..!!!
ni bukan setakat terpaku...tapi siap nangis segala bagai...kelakar bila ingat balik fiz menangis..
sebab apa yang fiz nak selama ni tercapai...

okey..25 Jun 2010....sumpah tak tidur sampai nak bertolak..
dan satu hari tak makan dari 25 jun tu sampai hari daftar...
nasib hidup lagi...kih3
kelakar time tu...
lepas tu sakit perut macam disiat-siat kulit nya...hanya tuhan je yang tahu...

tulaa dia kenangan nak masuk sini..
sekarang apa yang cata sejarahnya kan??
yang catat sejarahnya adalah kali pertama dalam course masscomm sampai 10 kelas dari A sampai K...tak termasuk huruf I....
dan fiz sangat beruntung bila dapat masuk ke kelas K...!!..yeah....K..!!
kiranya kitaorang ni perintis laa..
sem 1 sekarang ni pon sampai kelas K jugak...
sangat terharu.....
dan macam2 dugaan masa sem 1 dulu...
tapi dapat di handle dengan baik..huhuhu..


gambar masa sem 1

dah setahun ni macam2 kerenah yang fiz belajar dalam kelas fiz sekarang ni..
kadang2 hilang sabar jugak...biasalah..darah manis kan...kah3
tapi dalam banyak2 kelas..fiz rasa kelas ni yang paling best...ramai jugak yang cakap macam tu...
bersyukur sangat..

nak kenal siapa je yang ada dalam kelas fiz ni???
jom tengok video yang kawan fiz buat ni...
cekitdot...



HAH??amacam??
ramai tak??


Hafiz: dan secara langsung jugak fiz dah setahun duduk dekat Kolej Jebat ni...


PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...