Friday, June 24, 2011

Lagu Baru Siti Nurhaliza 2011 : Astana Jiwa

HAH...!!
tadi fiz godek2 keyword dekat blog ni...
semua cari lagu siti....fiz dah jumpa lagu baru siti
nampaknya semua merindui lagu2 siti ek???
nak tggu album inggeris dia lama lagi kan???..
tapi tak pe..

siapa peminat drama bersiri Suria Di Cordoba??
mesti tahu lagu ni kan..
lagu baru siti adalah Astana Jiwa...
bukan Astana Idaman yang hos nye Kak Nita tu ea??..kah3

lagu ni di kompos oleh Audi Mok..
lirik Faizal Sa Shahab/Rozie Rashid
ape2 pon jom cekitdot..



amacam??
dah dengar??..
pada fiz biasa je laaa...macam kurang aura sikit..
tapi okey laa...not too bad for Siti Nurhaliza... =)





Hafiz: terubat sikit dengan Siti kan??

Aishwarya Rai Mengandung...!!!

Selamat malam semua dan salam 1 auw...auw..auw..
hari ni ada berita baik untuk peminat industri filem Hindustan...
kenapa??
sebab Pelakon yang dah membintangi lebih 40 filem hindustan dan tamil ni dah mengandung...!!!
akhirnya...
dapat jugak pewaris Abishek Bachan ni...kih3
lama tau Abishek ni tunggu..sebab lepas 4 tahun kahwin baru dapat anak...

macam mana boleh tahu??
satu dunia tahu pon sebab dari tweet bapak mertua dia..Amitabh Bachan..
dia tulis : "@SrBachchan: T 410 -NEWS NEWS NEWS !! I AM GOING TO BECOME A GRANDFATHER .. AISHWARYA EXPECTING .. SO HAPPY AND THRILLED!!!"

katanya Aish dah mengandung lebih kurang sebulan..
patutla nampak berisi sikit badan di dalam media semenjak ni...

secara official pemberitahuan Aish ni mengandung adalah masa The International Indian Film Academy atau IIFA yang diadakan dekat Toronto in Ontario,,Canada...festival ni berlansung 23 Jun sampai 25 Jun..

Papepun tahniah dari peminat dekat Malaysia...erk??..kih3




Hafiz: bila Siti nak mengandung ni...!!.. =P

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...