Saturday, June 18, 2011

Bukti Pesawat Langgar Bangunan WTC 11 September Milik Israel...!!!

Selamat malam dan Salam 1 auw..auw...auw..
hari ni fiz nak update entry ringkas je...
dah lama kan tak buat entri ringkas tentang agama sikit...

benda yang fiz nak tunjukkan ni dah lama fiz dapat..
tapi baru hari ni berkesempatan nak kongi dengan semua orang..
mungkin ada yang dah tahu kan??
mungkin belum ramai yang tahu...
kalau tak silap fiz dapat benda ni dari facebook...
macam2 orang share dekat fb kan...

okey...
jom cekitdot...

Buka Microsoft Word korang.Taipkan dalam huruf besar, Q33 NY(no. pesawat langgar WTC).Tukar saiz font tu kepada saiz 48. Korang highlightkan Q33 NY tu kemudian tukar kepada font WINGDINGS.Apa yang korang nampak? Allahuakbar.Kebetulan atau dirancang??
hah..!!..dah cuba???
fiz bukan apa sangat pon...
nak kata orang main2 pon tak tahu sangat..
saja konsi dengan korang...
masing2 ada pendapat kan???

cuma sedih dengan keadaan umat Islam dekat sana sekarang =(

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...