Friday, June 17, 2011

Review Novel : Coke and Sundae

Selama malam dan salam 1 auw..auw..auw..
hari nak review novel...
ingat tak masa fiz pergi marathon movie hari tu??
ni beli dekat Popular JJ Melaka.. =)

banyak sangat novel tak tahu nak beli yang mana..
dekat pembalut dia ada sticker " Calon Anugerah Pilihan Prmbaca "
wah..!!..mesti hebat punya,,hu3

baca sinopsis pon dah menarik...
novel ni macam novel lain jugak tapi dari situasi yang berbeza...
novel ni kisahkan tentang gaduh2 dan tak suka antara satu sama lain lepas tu bercinta...

fiz suka cerita yang ringan macam ni..
yang tak stress nak baca..kih3

tadi masa fiz cari gambar dekat mak cek google..
jumpa pulak blog tuan punya badan iaitu cek Ilya Abdullah
godeh punya godeh jumpa pulak dah Coke And Sundae 2...
wah..!!..dah maju.....fiz ingatkan ni novel baru....lepas tengok balik fiz beli yang cetakan ke sembilan..OMK...!!!
hebat betul...tak pelik laa kalau tercalon.....
tahniah laa kak ea???

mesti ramai yang dah baca kan??
kalau nak cakap balik sinopsis nya pon dah tak laku agaknya...kih3
tapi babak yang fiz paling suka dalam ni masa dekat camping...!!!
situasi yang sangat romantik...!!!...jenuh nak membayangkan nya...

jadi siapa yang belum baca boleh laa baca dan beli...kalau ada kad keahlian Popular tu dapat diskaun lagi...SALE...!!!!..hehehehe..laki pon minat sale jugak.. =)




Hafiz: tak sabar nak pergi Mc Donald nak try campur coke dengan Sundae =)

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...