Thursday, June 16, 2011

Lagu Baru Mizz Nina feat Flo Rida : Take Over | Shooting MTV di Miami

Selamat Malam dan Salam 1 auw..auw..auw...
hari ni dengar berita terbaru dari artis antarabangsa yang merupakan artis Malaysia jugak..
wah...terharunya...
bangga pon ada...
kenapa??..sebab Mizz Nina aka tunang Noh Hujan ni dah keluar single terbaru...!!!
yang berjudul TAKE OVER...!!!

hari ni dia terbang ke Miami buat MTV..
tapi Mizz Nina berduet dengan siapa kan???
Mizz Nina feat Flo Rida....!!!!
hebat tak???
bukan calang2 artis tu...
harga jangan cakap laa kan???...mesti mahal punya...
tapi tu bukan point nya tapi macam mana Mizz Nina promosi nama Malaysia...
artis Malaysia sekarang dah makin maju,,,,,bagus...

Mizz Nina pergi ke Miami hari ni dan balik pada 24 Jun nanti...
nasib pergi dah siap kad jemputan kahwin....berbentuk baju kimono lagi..
dalam MTV tu nanti menggunakan tenaga produksi dan pengarah muzik dari sana...
make up artis pon dari sana jugak...
MTV ni buat dekat Miami sebab Flo Rida tinggal dekat sana...
lagi pon lagu ni ada unsur2 Amerika sikit...
ada jugak yang cakap macam Lady Gaga sikit....ntah ler....kih3

mesti semua nak dengar lagu tu kan??
nak...cekitdot...



amacam???
dah dengar??..best tak??
ramai yang kata time rap tu best...
fiz pon boleh tahan suka...hehehehehehe





Hafiz: apa cerita Yuna sekarang ek???...

Ustazah Pilihan Di Haramkan...???

Selamat Tengahari dan Salam 1 auw...auw..auw..!!
rindunya nak update blog..!!
semalam line maxis tak ada langsung...pelik betul..
bukan nak bagi tahu dulu kalau nak buat maintainance ke..kecewa betul..kih3

dah...
sepatutnya nak buat semalam entri ni tapi tak sempat..hehehehe
jadi...
baru laa sempat nak buat..kih3

semenjak keluar iklan tentang mencari Ustazah Pilihan dekat Astro Oasis ni..
kecoh satu dunia dengan benda ni..
ada yang pro dan ada yang kontra..
masing2 keluar kan hadis...
Usatazah Pilihan ni seeloknya dibatalkan saja..ramai yang cakap macam tu..
sampai ustaz2 pon komen dekat page HARAMKAN USTAZAH PILIHAN...
persatuan islam pon ramai yang bagi aduan ni...
hebat betul...
tapi berdasarkan apa yang diaorang cakap tu semua macam betul jugak...
sekarang ni tertakluk pada pihak atasan laa..

bukan tu je..
ada yang tak nak kalah...
siap buat page jugak..
KAMI MENYOKONG USTAZAH PILIHAN...
wah..semakin hangat pergaduhan tentang isu ni...
dunia memang dah tua....

kalau korang nak tengok perdebatan hebat ni...
boleh klik HARAMKAN USTAZAH PILIHAN dan KAMI MENYOKONG USTAZAH PILIHAN
tapi kena on9 fb dulu laa ye???



Hafiz: kenapa korang tak debat jugak pencarian Gadis Solehah dekat TV AL-HIJRAH ek???..lebih kurang sama je???..pelik..

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...