Wednesday, June 1, 2011

Najwa Mahiaddin...Siapa Dia???

Selamat malam dan salam 1 auw..auw..auw..
hari ni nak buat entri relaks sikit dari biasa..
wah...namapak tak nada stress di dalam tu sebenarnya..kah3

HAH..!!...kenal tak siapa Najwa Mahiaddin ni???
siapa dia??
dia adalah penyanyi...boleh laa dikatakan baru jugak..
tak kenal jugak.....ingat tak siapa yang nyanyi lagu "Kau Yang Punya"??
atau lagu "Senyum"???...
hah..ni laa dia..
tapi sekarang dah ada album sendiri..
12 lagu semuanya tau..!!

lagunya hampir semuanya ada genre jazz,,blues dan semuanya relax2 laa senang cakap..huhuuhu

fiz pon dapat tahu album dia ni dari seorang blogger terkenal Malaya...
tiba2 teringin je nak ngendap2 profile dia...kah3

sekarang ni si Najwa ni popular dengan lagu "Got to Go"
boleh tahan best jugak..
sebab dah banyak kali jugak fiz ulang2..kah3
nak dengar??
cekitdot...



amacam???
okey tak??
pada fiz okey laa..not bad...Atilia pon sokong si Najwa ni...huhuhu
nak dengar sample lagu2 dia yang lain??
boleh cekitdot dekat sini...
http://www.facebook.com/najwamusic

Hafiz: boleh bagi 3 1/2 dari 5 ... =)

Video Clip Marilah - Prema Yin...Ghairah dan Seksi Dengan Shah Jaszle...!!!

HUARGGHHH!!!....dah terlepas satu entri semalam..
sebab laptop dipakai orang lain..huhuhu..
fiz pon terlupa gak nak update sebab sibuk bual2 dengan kawan2...

tanpa membazirkan masa..
jom tengok..
cekitdot..!!

AMACAM???
tercabar tak???..kah3....
kata pengarahnya Gambit...lagu ni ada unsur2 latin jadi ianya sesuai dimasukkan dengan elemen yang terdapat dalam lagu tu...
wah..hebat laaa..
Prema Yin ni artis Malaysia tapi dibawah naungan syarikat recording luar negara sama macam Zee Avi tu..
nak tahu lagi cek dekat Berita Harian semalam okey???~

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...