Monday, May 30, 2011

Fasha Sandha Mengamuk Di Facebook...Angkara Siapa???~

Wah...!!.
penatnya hari ni...hari pertama untuk semester 3...
rasa macam nak jerit je kuat2 macam FS ni tau...
kenapa???
FS ni meroyan dalam FB....meluahkan perasaan tidak puas hati dekat sesorang....
sape??
wah...semakin kelas FS ni ye..

marah dia bukan kepalang untuk pelakon baru lelaki yang menjadi hero dalam penggambaran terbaru yang dilakonkan FS ni..
tanya lah semua penerbit,,pengarah...cameraman..tukang buat air dan semua laa..
FS ni adalah orang yang sangat menepati masa....
sebab tu laa dia ni makin laris je.....
yang penting adalah sikap ye...

"call time" untuk semua pelakon adalah pukul 8 pagi..
maksudnya semua pelakon dan produksi dah siap2 nak berlakon ni...
tapi si hero baru ni pulak buat hal..
datang lambat..kalau paling teruk 1 jam pon boleh laa dimaafkan agaknya...
tapi ni datang set pukul 12...HELLO..!!!,,baru nak naik dah buat hal...geram betul..
naik hantu laa masing2...lagi2 si FS ni sampai update status dekat fb..hurmmm...

dah laa datan lambat...
mintak maaf pon tidak dekat pelakon lain yang datang awal2..
tak hormat senior betul...
mesti mood nak berlakon pelakon lain dah luntur..hurmmm
ada ke dia buat muka 5 sen je....
hurmmm..


kalau nak bertahan lama kena laa ubah sikap ye??





Hafiz: macam2 laa...

Ucapan Hari Lahir...

Simple je kan tajuk hari ni..??
ni baru permulaan je laa...
Hari ni adalah hari yang paling bahagia untuk seorang budak kurang siuman..kah3
yang berjantina perempuan...

kenapa???
sebab....
SELAMAT HARI LAHIR mak cek...!!!

sape??
perempuan bawah ni..jeng..jeng..jeng...


hah..!!!..nama perempuan ni Atiqah Rahim...!!!
ni antara best fren fiz okey...

menjadi jugak rancangan nak buat surprise bufday untuk dia...!!!
hampir2 je tak jadi..
tapi orang kata kalau niat baik menjadi punya apa yang kita hajati...cewahh...!!!kah3


hah.!!...lihatlaa gambar ku...tak edit ni..malas..
biar nampak natural sikit....kah3
gambar kurang seksi kan??
sebab guna kamera fon je..
DSLR??...simpan je dalam bilik..kah3...


yang bajet hot sebelah kiri tu master plannye
yang tudung sebelah kanan pulak penolong master plan...
harap persahabatan kita bertiga kekal okey...
=)


Hafiz: suka buat orang happy...tiqah menangis kegembiraan tadi..kih3~






PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...