Sunday, May 29, 2011

Top 10 Malaysian You Tubers...!!!

Selamat tengahari dan salam 1 auw..auw..auw..
okeyh..!!
semalam dah buat entri emosi kan...hari ni kita pergi ke fakta sikit...
rajin bebenor orang yang buat video khas tok nak cartakan 10 orang paling fofuler dalam you tube ni..
terutamanya untuk Malaysia kan...

nak tengok siapa??
cekitdot...



macam mana??
setuju tak??
fiz bukan suak sangat bukak mamat2 n minah ni punya video...
biase bukak lagu je...
kih3..
tapi hari tu ada fiz letak video juara 1 iaitu Mat Luthfi tu dalam blog fiz...tak sangka pulak dia...kih3...
punya laa katak goreng masak sambal fiz ni..kah3...

antara video juara carta adalah yang satu ni..
nak yang lain godeh2 sendiri dekat you tube..kih3
jom cekitdot....








Hafiz: rajin betul Mat ni buat kan??....siap ada lagu background lagi..kih3

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...