Saturday, May 28, 2011

Cerita Sedih...CERITA YOU TUBE!!!

Hurmmm...
semalam dah daftar dekat UiTM London ni...
semangat sangat..!!
hari khamis dah siap2 barang-barang...tak sabar nak belajar semula...
pelik kan??..semua orang tak nak balik...fiz bosan laa dekat rumah tu..
dah jadi anak dara solehah..kah3...
tu yang semangat nak balik...

daftar hari jumaat dan kelas hari isnin baru mula..
roommate baru belum daftar lagi..
patutnya hari ni daftar..tapi sekor pon belum lagi...
rumate baru ni bukan sem 1 tapi sem 3 sama batch dengan fiz...tapi dari kolej lain..
uitm ni amek budak2 dari kolej lain sumbat dalam 1 kolej fiz ni hah..kih3
fiz cek nama semalam 3 orang lagi tu budak AM....AM??..kos ape ek??...
kalau dyeorang tak ensem..tak hot..tak sedap mata memandang..
fiz halau..!!..kah3
jahat tak??....tapi kalau dapat rumate yang merokok???...mati laa aku lepas ni...kah3

jadi hari ni bosan tak tahu nak buat ape...
tiba-tiba muncul perasaan sedih...teringat macam2..
sebelum ni masa cuti fiz bina semangat baru..
macam-macam yang berlaku sepanjang sem 2...
rasa down sangat sem 2 ni...nasib masa exam emosi tu terkawal...
sebab fiz ingatkan dekat diri yang sedih ni tak kan bawak kau berjaya dalam hidup...
hati fiz cakap yang fiz boleh buat....hurmmmm..poyo tak??..kih3

sepanjang belajar dekat u ni...
setiap sem mesti berlaku nye pencabulan emosi...
jadi mulai sem 3 ni...jangan ada pergolakan emosi...
tu harapan sem 3 ni dan keatas...
setiap apa yang terjadi mesti ada hikmahnya...engat tu..!!!

kau yang sedih kau sendiri yang bagi semangat nak hidup..kah3..
dodol betul...
habis tu nak harap siape lagi kan??
betul tak??

CERITA YOU TUBE...:

sekarang ni fiz terasa sunyi sangat sebab banyak kenangan yang mengusik jiwa berlaku dekat Melaka...yes...tempat fiz belajar ni hah..sekali terasa macam drama yang dalam tv pulak...



ni sunyi sebab kebanyakan fiz yang banyak buat hal dulu..tak menyabar...cemburu...macam2 perasaan...sebab tu fiz tinggalkan mereka...wah.."MEREKA"...macam banyak je??..kih3..fiz tak nak terseksa...



memang betul bukan semua orang bukan sempurna kan??..tapi orang yang kita sayang kadang2 tak mudah untuk menerima kekurangan dan kelemahan kita....jadi apa yang kita nak buat lagi kan??...



tapi sekarang...terasa seksa sangat...fiz tak tahulaa yang perasaan fiz ni...sedih teringat kisah silam...macam dah lama sangat je kan??..padahal baru dua sem dekat sini..


*ni ada lirik english dia kat atas tu*

semua dah jadi bubur sekarang...tak guna nak bersedih lagi...masing2 pon dah ada life sendiri..
tinggal macam mana kita nak buat life kita bermakna.....cuma apa yang fiz mampu buat cuma adalah......................



tiap hari fiz baca status dyeorang...hurmmmm
HUAAAA..!!!..sedih...

tulaa emosi yang melanda fiz sekarang ni..
tiap kali on9 mesti bukak lagu2 ni semua..
wajib..
lagi satu lagu Siti dengan KD..Tanpamu....fiz tak masukkan dalam ni sebab dah letak dekat entri sebelum ni..cuba laa godeh2...





Hafiz: entri ni ditujukan kepada sesiapa sahaja yang pernah menjalinkan hubungan dengan fiz..tak kisah hubungan ape2 pun....dan yang pernah buat fiz happy dengan dia sebelum ni.......*ENTRI ANNOYING..kih*

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...