Thursday, May 26, 2011

"Mari Sertai Blog Pilihan Malaysia"

Diam - diam Blog Pilihan Malaysia dah buat contest atau segmen baru...!!!
tak bagi tahu fiz pon ea cek Azman..kih3..
macam kenal je kan???...

lama dah tak join aktiviti Blog Pilihan Malaysia ni..
dulu..Blog ni jadi bualan hangat mesyuarat tingkap mak bedah dan janda sebelah...
dah fiz pon sibuk belajar jugak kan...
ni cuti semester boleh laa serbu aktiviti terkini Blog Pilihan Malaysia...

dulu fiz pernah tercalon jugak dalam Blog Pilihan Malaysia ni...
dulu baru je berjinak - jinak burung merak jadi tak fofular sangat kan...
template pon kanak - kanak sunkist...kah3

tapi dengan wajah baru ni yang lebih seksi dan menggoda lagi mengganas..kah3
boleh laa join aktiviti ni...
yang header tu akan diubah sikit link nya,,,
dulu ada kemalangan yang meragut nyawa jadi dalam blog ni...
sedih2....

dalam blog ni fiz cerita macam -macam..
apa yang terlintas di fikiran laa..
biasenye fiz lebih suka komen tentang sesuati perkara...
tak kisah laa tentang filem ke...retiss ke...isu hangit ke...jiran sebelah pindah rumah ke...semua fiz cerita....

tapi sejak jadi budak univerisiti ni ada jugak cerita tentang kehidupan dekat sana...
lagi-lagi jadi budak masscomm ni...
macam-macam hal..
tapi seronok dapat kongsi2 ni..
masalah peribadi jangan cerita laa..
semua blog mesti ada cerita kan??

KATEGORI???
fiz kalau boleh nak msuk kategori Penyampai Blog Yang Paling Meletops..!!
tapi apa kan daya...fiz cuma mampu masuk kategori Blog Lelaki Personal Pilihan...
=)



ramai kata gigi fiz macam Erul AF9...betul ke??..malu laa macam ni...kah3



jadi apa tunggu lagi??..
jom sertai segmen cek Azman kita...
bukan susah pon..sekurang2 nya boleh tambah entri..
mesti ramai yang pening nak buat entri ape kan??
nak join boleh ke SINI..!!

mana tahu nasib kalau baik..
dapat tambah trafik dan macam2 lagi laa..
WAH..!!...gaya macam jadi duta Blog Pilihan Malaysia je..kah3



Hafiz: dulu guna link lama..jadi entri dolu-dolu masa awal blogging hilang dah... =(


~Datuk Siti Nurhaliza Anggota Askar Wataniah...!!!~

Salam 1 auw..auw..auw..semua..!!
lama dah tak dengar cerita tentang siti ni lepas dia cadang nak buat Konsert dekat UiTM dengan Indonesia tu kan...
lepas tu sekarang siti dah nak sertai askar wataniah pulak..dapat keizinan Datuk K lagi..
Datuk K tak nak join sekali ke???

tapi rasanye Datuk K tak layak sebab kerajaan nak bawah 35 Tahun..
nak yang muda2 je..kih3
tapi dalam 39 jam je...sekejap..tak lama..
bukan siti je...Jaclyn Victor pon jadi anggota askar wataniah...artis cina tak de ke??..barulaa 1 Malaysia kan??
mereka ni akan jalani latihan sebelum Ramadhan...
WAH..!!.padat laa jadual nanti kan..

kerajaan buat macam ni sebab nak bago motivasi dekat luar dan sempadan negara...
hurmmm..macam nak bagi semangat macam tu??..kih3




Hafiz; artis wannabe tak boleh???kih3

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...