Wednesday, May 25, 2011

~Contest Tenung Mata Paling Lama Tanpa Kelip...!!!~

Selamt malam dan salam 1 auw..auw..auw..
update entri malam pulak...
rasa macam pelik je tak update entri walaupun sehari..hehehehe.
jadi malam ni buat entri paling ngeri fiz pernah buat..
kenapa??..
buat kontes pulak...
gila tak??..kah3

tapi jangan teruja sangat...
ni bukan kontes yang hebat2 tu..
ni kontes tok cabar diri sendri...
tak de hadiah pon ...
kalau nak hadiah..buat hadiah sendri..kih3

macam mana nak join??
senang je...tengok video bawah ni dan lawan laa mata sape yang paling lama..
amacam??..
tercabar tak???kih3
tapi kena tengok video ni lama2 sikit...

cekitdot..



HAH.!!
amacam??
siapa yang menang??..
kah3...
tu laa contest nye...
trailer dari Kung Fu Panda 2...
tak sabar nak tengok..!!



Hafiz: jangan marah ea???..kih3

~Berlakunya Kejadian Aneh...!!!~

Selamat oetang dan salam 1 auww.auww..auww...
dah lama tak update entri petang..
sejak beberapa hari ni busy sikit dan hampir kurang idea nak update...
ayat macam da nak bunuh diri je..kah3...
nak buat macam cuti sem pon cuma sebulan je...nasib sebulan je.tak larat nak cuti lama-lama..
bosan....keluarga tak bagi kerja...tapi bagus jugak tak kerja..penat..kah3..
tapi sekrang majikan nak yang ada pengalaman dan cume sikit je yang nak pelajar fresh graduate from university..so must workhard..!!

hari jumaat ni dah nak balik u semula..
untuk mula smester 3...cepat je masa berlalu...
dah masuk sem 3...tapi paling sedih sebab kolej fiz tak de pelajar junior.!!!..
hampir semua budak baru masuk kolej baru....seronok laaa...
paling jeles adalah lampu belajar..!!erk??
tu pon jeles ke??...yelaa...bilik dah laa tok 2 orang je..ada beranda untuk curi angin...ada pulak lampu belajar...hurmmmmm...
sem 3 ni belajar ape je ek???
nanti fiz buat entri baru...

hurmmm..setelah berhempas pulas di sem 2..
hari ni dapat laa result untuk sem 2..!!!
WAH..!!.neves mak macam ni uollsss....kih3
macam mana..okey tak??...
apa yang mampu cuma cakap Alhamdulillah ...
sama macam sem lepas...
apa yg dalam kepala fiz sekarang ni pointer x pentg cuma mcm mana nak maintain sampai ke sem 6..sebab fiz nak sangat dapat Anugerah Naib Canselor...lepas tu nak sambung ijazah dalam broadcasting dan nak dapatkan biasiswa..!!..yeah...!!!..*berangan je laa kw hafiz jauhari oiii*

sebelum tu.."Terima kasih kepada mak dan abah yang bagi sokongan dari segi bayaran berukbeng dan sokongan duit....
terima kasih kepada sahabat yang banyak buat saya pening kepala...
kejayaan sy ni adalah hasil sokongan anda semua..Terima kasih..!!!"...hah nampak tak jawapan retiss sangat kan??..mampu??..kah3...

Tak boleh laa nak bagi tahu berapa pointer fiz dapat kan...
nanti kecoh 1 dunia...
siapa yg nak jawab...
ingat..bila kita dapat kejayaan..jangan sesekali bongkak dan riak...
Tuhan bagi kita kejayaan dan kegembiraan sebenarnya nak menguji kita samaada kita ni bersyukur ke tak dengan pemberiannya...
WAH..!!..feelling2 ustaz ney......

dan Sekarang APA YANG ANEHNYA..???!!!
mukadimah punya panjang...kah3...
leklu... sapkoktang lu....hehehehehe
yang peliknya adalah macam mana pointer sem 2 ni lebih tinggi sikit dari sem 1 sedangkan result sem 2 agak terpleot sikit ek???
ada kesalahan sistem atau kesalahan mesin kira...kalkulator laa..nk purba sikit je tak faham..kih3...atau keajaiban dari yang maha Esa??...
ni yang muskil ni..tapi tak pe...bersyukur je dengan apa yang dapat..mungkin ada hikmahnya,,,,
*kau tanya kau jawab sendiri piz..memang bagus..kah3*

dah2...
tak boleh nak celoteh panjang2 lagi...bukan korang baca pon kan..kih3
nak siap2 pergi bandar cuci gambar untuk pendaftaran jumaat ni..
babai..!!!!!!!

=P

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...