Monday, May 23, 2011

Lagu Baru Finalis Akhir Mentor 5 - Salma "Aku Permata"...Iqa "Di Penghujungmu"...Shiha "Bila Bertemu Mu"

WAH..!!!.entri yang hangat untuk semua...
belek2 fb tadi ada kawan post video lagu diaorang ni....
pantas sungguh...
padahal baru je semalam umum siapa yang layak tapi dah siap buat rakaman..
kah3..
hebat betul..

mesti semua tertunggu-tunggu kan??..
fiz bagi link je..
sebab dekat fb tu pon bagi link jugak..
kalau tak caya pergil;aa dekat page Mentor 5 tu...huhuhu

Salma - Aku Permata =
http://view.my/salma
Iqa- Di Penghujungmu =
http://view.my/salma
Shiha - Bila Bertemu Mu =
http://view.my/salma

amacam??..dah dengar??
yang mana menjadi pilihan kalbu??
antara 3 tu fiz pilih Salma sebab lagu dia macam best..
yang lagi dua tu macam ada yang tak kena je...
fiz tak memihak mana2 pon...asalkan sedap dekat telinga fiz tu dengar je laa..kih3
tapi yang Salma tu jerit kuat sangat sampai dengar macam terpaksa pulak sebutan bila jerit pon tak kemas....eh..jadi juri pulak..kah3






Hafiz: setiap hari berlatih vokal di bilik mandi....kah3

~HAPPY BIRTHDAY TO...???~

Hari ni adalah hari spesel untuk seseorang...
penting ke buat fiz??...
PENTING...sebab dia kawan fiz masa kursus English Education..kah3
dekat Kelana Jaya...
bukan Spanar Jaya lakonan Wardina tu ea...

okey..dah melalut ni...
kah3...

hah..cuba teka gambar dia yang mana???
KLU: Calon penyangkut hanger baju....kah3
*maap ye mak cek*

Jawapan: yang tudung biru tu...gambar hasil pencuri profesional di FB...kah3

ucapan untuk dia adalah....
jeng..jeng...jeng...

SELAMAT HARI DIBERANAKKAN...!!!

aku ada pantun khas untuk kw fara..dengar molek2..:

kau belajar LAW,,
belajar betul2 yaw..!!

kah3..mantap lagi meletus tak aku punye pantun??..kah3


nak kenal minah ni boleh ke sini =)


Hafiz: salam auw..auw..auw untuk kau....kih3 =)



~Juara Akademi Fantasia 9 Sudah Ditentukan Oleh ASTRO...Siapa???~

HAH..!!..panas tak tajuk fiz pagi2 buta ni..
kih3...
walaupun tadi Mentor penuh dengan kejutan tapi nak update pasal AF9 jugak...
ni sebenarnya semalam patutnya tapi macam tak de mood pulak..
so kita layan je laa fiz nak cerita tentang AF9 ni...
mesti ramai yang cakap pandai je fiz buat andaian
fitnah semata-mata kan??
fiz pon dah pernah cerita tentang ni kan dulu??
lepas konsert ke 6 ..tentang imuniti tu..
tapi kali ni juara nya lain...siapa???
tengok print screen bawah ni....
cekitdot...

tekan dekat gambar tu untuk tumbesaran yang menyeluruh selepas minum susu Anmum..kih3

fiz bukan nak terangkan status yang kata FINA nyanyi tak sedap ke ape
tapi dekat komen tu ada seorang perempuan ckp macam mana proses penyingkiran
sehingga nak menjadikan yang HAZAMA juara AF9 kali ni...
tak tahulaa benda ni semua btol ke tak kan..
fiz ambil komen dia je...
kita tengok je laa "permainan" ni macam mana okey???
cakap panjang lebar kalau salah macam mana??..kih3


PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...