Sunday, May 22, 2011

~Yuna - Memo (Yuna Inspired) ... "Offficial Video Clip" Terbaru 2011...!!!~

Selamat Malam semua dan Salam 1 auw..auw..auw
malam ni rompak sikit masa sambil tengok Mentor...kih3...
hebat tak???

HAH..!!.tadi petang godeh2 fb...
jumpa laa video terbaru YUNA yang bertajuk MEMO...!!
boleh laa layan lagu ni...
kita memang dah tahu kan yang YUNA ni suka nyanyi lagu relax je kan...
ni antara hasil terbaik dia...
apa kata kita tengok dulu...
cekitdot..!



fiz bagi lirik lagu memo ni sekali..
amekau..

I dont mind if you wanna stay,
With that smile upon your face,
Hang around for a little while,
Please dont drive away even for a mile.

I dont mind if you are far away
I’ll be waiting for you anyway,
Under the sky of sunshine o rain,
I know ‘m gonna be in your arms again.

Different continents,
Its not a thing.
Because i know we’ll be okay.
Endless borders,countless days,
Our love will pave the way.

I’ll be your wall,
For you to lean on,
When you fall just try to hold on,
I’ll be back in your arms,
Together we’ll always be
for what may come.


HAH..!!..macam mana??
fiz suka sebab simple but meaningful...speaking London jap...kih3
lepas tengok video ni...macam nak ikut apa yang dia buat..
tapi yang tak puas hati tu...tak nampak laa apa yang dia tulis kat kertas tu...
kejutan yang paling gempak adalah ending video ni....auw.auw...sweet sgt..!!
orang sedang diulit cinta katakan...hehehehehehe





Hafiz: orang kata fiz nyanyi lagu yuna sedap??..kah3....*perasan je lebih =P *

~SM*SH - Indonesian Pop Paling Popular...!!!~

HAH..!!..sampai lupa nak update entri bila subuk belek fb ni...
ramai blogger yang add fiz...
thankss yaw..
kalau ada mas tegur2 laaa...
mana tahu boleh ajak2 makan popcorn ke???...kih3
blogger laki?hurmmmm....susah nak nampak batang hidung..kih3

dah2...
nanti laa update pasal AF9 tu...
bosan..!!..kih3
pagi ni nak update tentang kumpulan K-POP wannabe yang berjaya di Indonesia...
wah..bunyinya macam best je kan???
nama kumpulan nya SM*SH...
macam kumpulan korea ke jepun pon nama nye lebih kurang je kan???
dalam group boy band tu ada 7 orang ahli....
tengok laa gambar bawah ni..

semua nya ensem2 dan cute2 macam kumpulan korea tu..
yelaa...Indonesia kan banyak mix + chinese yang fasih Indonesia pon banyak...
jadi tak memang laa dyeorang ni semua letup dekat sana kan...
dekat Malaysia??..semua muka macam orang melayu asli..macam mana laa orang nak suka an...

kumpulan ni dah lama tau...
tak silap..dia release single pertama lagu I HEART YOU pada tahun 2010...
time ni kan K-POP semakin naik nama...
lepas tu menyepi sekejap dan baru2 ni muncul dengan lagu SENYUM SEMANGAT..
nak dengar tak??
cekidot..





hah??
dah dengar??
macam mana???
okey tak??
dyeorang menari okey tak??

untuk pengetahuan semua....
semua negara yang ikut atau tiru K-POP pasti akan dicemuh..
jangan kata Malaysia,,Singapore je..Indonesia pon sama..
tengok je laa DISLIKE dekat lagu I HEART YOU tu..punye laa beribu gaban..
hah..
siapa kata K_POP wannabe ramai orang suke??...
mamat2 atas ni harap je muka cute..kih3..
semua orang nak originallity...

sekarang ni group yang nak naik dari base K-POP adalah MAX5..lagu CINTA RAHASIA
ni pon kena hentam jugak...kih3
tengok laa video clip dia...
cekitdot



HAH..
kesimpulannya..tepuk perut tanya dah kenyang belum....kih3





Hafiz: terasa nak belajar menari...kah3

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...