Thursday, May 19, 2011

~Video Klip Lagu "Paralayzed" - Agnes Monica Punca Malaysia dan Indonesia Bergaduh...!!!

Selamat malam dan salam 1 auw..auw..auw..
hari nak buat entri apa ek???
semenjak duduk kat rumah ni emosi terganggu sikit...kah3..
jadi layan laa lagu2 di you tube,,,
tapi sebelum tu..
mungkin ramai yang tak tahu lagi yang sebahagian dari Johor dapat menerima siran tv Indonesia macam RCTI,,SCTV..MNCTV dan banyak lagi laaa...
jadi fiz suka bukak channel Indonesia ni sempena cuti sem ni....
jadi dapat laa tahu serba sedikit tentang perkembangan isu semasa dalam bidang hiburan disana...
lagu-lagu baru pon banyak dan rupa-rupanya sampai Agnes Monica dah muncul dengan lagu baru...
boleh tahan sedap lagu tu....
mula-mula tengok dekat tv je tapi bila dah macam tak puas je cari laa dekat you tube...
boleh ulang banyak2 kali kan??...

tapi sebelum tu korang ni tahu tak siapa Agnes Monica tu??
alaaa..yang nyanyi lagu Tak Ada Logika tu..??
bagus kalau dah ingat..
jadi kalai ni dia muncul kembali dengan lagu "Paralyzed"...
tajuk dah London kan??..tapi mula lagu tu je BI rupanya.....erk??maksod fiz Bahasa Indonesia....jangan salah faham pulak...kah3
tapi lagu ni sebenarnya lagu rojak aka campur2 bahasa..
banyak lagu dia ni yang campur2 macam gado2(makanan dekat Indonesia)...

jadi tanpa melengahkan masa jom kita tengok dan dengar lagunya..!!
taraaaaaaaaaaaaaaa...



dah dengar???
not bad laa bagi fiz..
penari dia bukan calang2 orang tau...ada penari Britney Spears dan penari Rihanna...
dan video clip nya dibuat di luar negara uollss.....
mampu???....

tapi yang jadi persoalannnya apa yang bergaduhnya kan????
yang gadohnya...
tukang komen dalam you tube tu membandingkan AGNES MONICA dengan STACY ANGIE...
yup..penyanyi kita yang lincah menari tu laa..
yang lagu Pakai Buang tu dan macam2 lagi laa...
habis rakyat Malaysia dan Indonesia bela artis masing2...kacau bilau dibuatnya...
sampai Malaysia digelar MALING SIA....maksudnya penyamun ..pencuri...

komen paling gempak adalah

"@pocketshit LOL malaysian are garbage even like asshole devils....

U just copy my style,U copy again.....

HAHAHAHAHAHA......

WHAT a piTY ARE U...!!!!!!!!!"




yang Malaysia pulak balas

@TBTBTBize No Malaysian aren't garbage....It's ok if you want to keep on saying those.You just make your country hundred times shame have people like you and totally make you as a big joke



hurmmmm...
sampai bila laa nak bergaduh...
yang tua sibuk bergaduh pasal kesenian dan politik..
yang muda pulak bergaduh pasal artis....
haish...






Hafiz: kita kan serumpun??? =)

~Hafiz AF7 Bergaduh...!!!...Disebabkan Adira AF8???~

HAH..!!!..berita hangat di pasaran ni..!!
terkejut jugak...
ingatkan Hafiz ni okey2 je...tak reti belasah orang tapi...
habis dilenyek orangnye dibuat..gaya macam kena gilis lori pulak kan??..kah3
kenapa dan dengan siapa???
Hafiz tak nak komen pulak kenapa dia bergaduh..katanya tu hak dia...tiap manusia ada kesilapan yang dibuatnya....tapi ramai yang kata dia bergaduh disebabkan perempuan...tu orang kata laa kan...
dia jugak cakap dia tak nak bagi sebarang komen tentang kejadian ni sebab nanti macam2 cerita pulak yang jadi dan kenyataanya nanti akan menambahkan keruh...
jadi dia nak simpan je sorang2....faham tak makcek2 di luar sana???huhuhu

Hafiz begdauh dengan siapa???
dia bergaduh dengan floor manager....bukan yang pencuci lantai ye anak2..kih3
kejadian ni berlaku semasa rakaman talk show yang dikendalikan oleh Raja Poligami kita iaitu Salih Yaacob di Stadium Negara...

Sempat juga tanya,,,adakah wanita punca pergaduhan tu adalah Adira....Hafiz tak bagi komen apa-apa...tapi dia mengakui yang mereka sedang diulit bibit bibit cinta...tapi masa bergaduh tu Adira tak ada laa....Raja Poligami tak jemput sekali...kih3..tapi Hafiz kata yang mereka masih mengenal hati budi masing2 dan masih sebagai teman....HAH??peminat Hafiz dan Adira setuju tak??....memang pelajar AF akan bercibta sesama sendiri kot??...kih3

Bagi mengakhiri perbualan tentang pergaduhan tu..Hafiz ada cakap yang peminat dia pandai memilih mana satu yang benar dan mana satu yang salah....jadi sesiapa penyokong fanatik Hafiz..kena sokong ni mamat ni..... =)

tapi kan fiz tiba2 teringat kawan pengkid Adira yang pernah digosipkan bercinta tu??...
pengkid tu pon boleh tahan rapat dengan Adira kan??
kalau tak silap orang tu kerja sebagai floor manager kan???*lupa*
WAH..!!..makin kusut ni ceritanya....





Hafiz: nama Hafiz memang suaranya sedap dan orangnya baik...kih3 =P

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...