Wednesday, May 18, 2011

~PUKI song...~

Sebelum sesiapa mengata bukan-bukan...
fiz nak minta maaf ye??
ni BUKAN BAHAN LUCAH.!!!
tapi kelakar..ye...
tapi nada fiz ni macam seram pulak kan??,,,kah3...

taku fiz nak buat entri ni..
nanti dikecam pulak...
tapi sebelum apa2 berlaku..
tengok video ni dulu...!
taraaaaa...



HAH???dah tengok??
amacam??kah3....
bukan seperti sangkaan anda kan??
fiz pon tak faham apa maknenye dan iklan apa??
pada siapa yang faham boleh cakap kan tak??...kih3

dan mesti korang fikir fiz bukak youtube untuk cari "PUKI" kan??....
salah sama sekali okey...
ni fiz jumpa dekat fb...
senior fiz yang letak dekat wall dia....
jangan salahkan sesiapa ye pulak???
kih3




Hafiz: maaf...kah3

~Permohonan Berjaya...!!!~

Selamat Malam..dan Salam 1 auw..auw..auw..
WAH..!!..rindunya nak update blog...dah berapa hari tak update...
ada ke orang kesah kan??...bukan retis pon kan..
dah2...jangan nak rosakkan mood bahagia fiz nak update ea...
eh..ugut pulak....
*melalut*

selepas beberapa hari makan tak basah,,mandi tak lena dan tidur tak kenyang..
fiz dapat berita gembira dari U....
rasa macam nak pengsan je..

kenapa??..kerana PERMOHONAN KOLEJ ANDA BERJAYA..!!...alhamdulillah
pihak kolej laa yang cakap macam tu ye...
tapi ramai yang kata jangan suka sangat sebab mungkin berlaku kesilapan..
KESILAPAN???..kenapa pulak??..sedangkan kita dah tekan butang SETUJU??
hurrmmm..
sebelum fiz melibatkan korang dalam masalah fiz ni..
fiz terangkan sikit pada yang tak faham..
KOLEJ yang fiz maksudkan adalah tempat kediaman mahasiswa dan mahasiswi universiti ye??
senang cakap pada siapa yang kurang faham lagi tu...
kolej adalah semacam hostel dan asrama...
cuma panggilannya berbeza di univerisiti ye??
dan beza nya lagi...tak da warden dan sesuka hati nak tutup lampu ye??
tapi setiap kolej ada RS atau Residential Staff...maksudnya alaa2 warden sikit laa....
tpi tak macam warden..faham ketidak budak2 ni..kih3..

kembali pada pokok masalah kita...
fiz dah berjaya dapat kolej tapi tak tahu betul lagi ke tak yang fiz akan dapat bilik yang sama macam dulu...dah dua sem dapat bilik yang sama...
intake kali ni sampai 2800...wah???...sebelum ni intake yang paling ramai masa intake fiz sebanyak 2300 something...hurmmm
dan kolej baru belum rasmi lagi sebab sistem pengairan belum berjalan lancar...
dan katanya 1 bilik akan menempatkan 5 orang jika sebelum ni 4 orang..
4 orang je dah macam sardin cap ayam...
kalau 5??...cap apa pulak???...kih3....

tapi semua persoalan tu akan terjawab dalam beberapa hari saja lagi..!!
jadi kita tuggu dan lihat...






Hafiz: tinggal tunggu result...!!..seram..!!

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...