Wednesday, May 11, 2011

~Indonesia Pop = i-Pop

HAH..!!
hari tu fiz ada baca blog sorang ni..
fiz lupa laa siapa...
kalau orang tu ada baca,,nak buat entri tentang group ni hah...hehehehehe..

dah2..
siapa kata K-POP ni melanda Malaysia je??
Kalau Malaysia dipanggil M-POP...Indonesia dipanggil i-Pop...
comel je..

fiz tengok video klip ni diletak diyoutube pada 4 Oktober 2009..
maksudnya...
mereka lebih pantas tubuhkan K-POP wannabe dari Malaysia..
hebat betul...kah3..
lama gila kan??

dah..
tanpa membuang masa jemput laa hayati..
hehehehehe
tapi sebelum tu..
pada yang lelaki,,tahan sikit mata tu..!!
kah3..



dah dengar???
nama kumpulan je dah menimbulkan kontroversi..iaitu G STRING.!!.omaidad..!!
lagu mereka macam mana??
pada fiz okey laa...
catchy..sedap berbanding group GULA-GULA tu..kih3






Hafiz: kalau Sinagapura jadi S-POP... =)

~Pink Party@Zouk KL~

Selamat malam dan salam 1 auw..auw..auw..
hari ni pembukaan entri fiz promosi pasal party...erk??
jangan salah anggap pulak..
ni party khas untuk perempuan je okey??.
dah namanya pon PINK kan??
ni bukan parti yang selalu tu sebab ni party anjuran persatuan reben pink...
iaitu kanser servik...

fiz macam penat nak cerita panjang2 ni..kih3
jadi boleh pergi ke link INI

atau

tengok poster ini...







Hafiz: hilangkan stress dengan dengar lagu..huhuhu

~Pesanan Dari Polis Di Raja Malaysia...!!!~

HAH..!!!
jangan suka sangat bila dah dengar lagu dari Gula-Gula tu...
kih3...
ni kita serius sikit..
sebab ni berkaitan dengan nyawa kita dan barang2 kita...
baca elok2..
fiz ambil ni dari fb yang di sharekan untuk semua orang..
rasa bertanggungjawab untuk sebarkan dan bagitahu semua orang...
apa dia??

"Jika anda memandu diwaktu mlm dan cermin kereta dilempar telur ayam jgn on wiper atau pancut air.Terus memandu dgn apa yg mampu dilihat hingga tiba ditmpt slmt.Ini krn jika telur ayam bercampur air ia akn menjadi susu dan akan kaburkan 92.5% tahap pengelihatan kita yg akan memaksa kita berhenti.Disitulah kita akan menjadi mangsa perompak.Inilah teknik baru yg digunakan perompak dijalanan - PDRM"

jadi berhati-hatilah ye??






Hafiz: macam2 sekarang ni..hurmmm

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...