Sunday, May 8, 2011

~Single Lagu Max 24/7 ...K-POP/M-POP!!!~

haluu..
cepat je kan fiz update dari entri yang baru beberapa minit menjengah dunia...
cewah...!!
okey...agak gedik disitu..
dah2..
mesti semua tertunggu-tunggu single sulung dari boy group ni kan??
siapa yang nak dengar angkat tangan??..!!

tapi ni bukan official video dia laa..
cuma ambil video masa diaorang buat persembahan dekat Pelancaran Hari Belia..
mesti semua nak dengar kan??
apa lagi..
tekan je bawah ni..



hah???
amacam??
seronok tak??
sedap lagu diaorang??
macam k-pop tak??
ada orang kata diaorang tiru tarian group SUJU katanya??...fiz pon tak tahu sangat korea segala mak nenek ni..
tapi baru2 ni fiz ada suka 1 lagu dari group shine kalau tak silap..
pecah rekod tu...

tapi bedasarkan komen dan jumlah "LIKE" di you tube...
fiz takut mereka ni kena baling telur je bila buat show yang sebenarnya..
sedangkan Justin Bieber pon kena lagi pulak diaorang ni..
tapi good effort laa...

komen anda???



Hafiz: nak buat rambut ala2 korea sikit laa nest sem..ada cadangan??..kih3

~OMK..!!!....ALAMAK..!!!...~

phewit..!!..
selamat malam dan salam 1 auw..auw..auw..
hari buat entri lambat sikit pulak..
busy dengan fb....
macam-macam berlaku...
jadi fiz pangkah fb kejap bagi fokus..!!!
kah3...*gelak jahat*

dari tajuk entri apa yang korang faham??
mesti tu perkataan yang korang sebut kalau ada sesuatu macam terlupa atau terkezut atau dengan seangkatannya laa...
tapi ni entri terlewat dari seorang anak untuk seorang ibu...
huhuhu...
fiz buat entri ni bukan sebab nak ikut2 macam orang lain..
mak kita pon tak bukak internet nak baca ucaoan dari anak dia..
berduyun wish dekat fb...mak diaorang ada baca???
mungkin ada tapi tak banyak..
tapi simbolik wish tu adalah tanda kita menghargai mereka dari segi lain...
=)

dari perkatan di tajuk entri tu terselit perkataan yang menyebut nama panggilan iaitu "alaMAK" dan "OMK = opocot MAK kau".....
korang ada persan tak??..kih3
comel je kan??..
tiap masa sebenarnya kita ingat dekat mak kita...
hurmmmm..

sehubungan dengan itu...



SELAMAT HARI MAK-MAK..!!!

Hafiz: hadiah??ciuman dari anak mu.!!
=)


PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...