Friday, May 6, 2011

~Bahayanya Akupuntur...!!!~

Hah...!!!
Akupuntur...
tahu tak apa tu akupuntur??
perubatan tradisional cina yang main cucuk2 tu...
siapa pernah buat???
sakit tak??
fiz takut sikit dengan namanya JARUM...
kalau nak inject pon macam dah nak pengsan nampak jarum tu..hurmmm
tapi sihat ke bila kita guna tu??
nak tanya jugak yang dah pernah buat....

tapi nak tahu apa yang bahayanya??
taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...




jadi..masih nak gunakannya???kah3




Hafiz:kepada pengamal akupuntur jangan marah fiz pulak ea...kih3

~REVIEW: Fast And Furious 5...(FAST 5)...~

Tajuk pon dah tahu kan fiz nak cerita tentang apa kan??
ye laa...
semalam fiz pergi tengok dengan kawan-kawan...
fiz pon tak tahu menahu sangat cerita ni hah..
malas nak buat research tentang Fast 5 ni..
sebelum ni selalu tengok movie fast n furious ni dekat tv je...
tv3 kan selalu buat ulangan...
tapi bila tengok semalam baru laa seronok sikit sebab tengok dekat skrin besar pulak kan..

pelakon??
masih ramai yang sama sebelum ni...
fiz bukan ingat sangat nama nye ni...
hah..tengok laa poster nye ni..
mesti ramai dah tahu kan???



poster filem dia...nampak classic kan??




tak tahu pulak yang the rock ni pon berlakon dalam ni...nampak jantan sangat...kih3
kan fiz tak buat research cerita ni...
terkejut tang janggut dia tu....seksi..kah3



orang tua ni berlakon sebagai orang kaya brazil a.k.a orang yang jahat dalam cerita ni..
tak mencabar laa orang jahat dia...tak best




orang kulit hitam ni pulak..paling banyak buat humor dalam cerita ni...
sengal betul.....nampak cerita ni tak serius sangat laa...

perbezaan yang fiz nampak laa kan...
yang ke 5 ni kurang aksi sikit...
lebih banyak kepada cara-cara nak rompak bank tu hah...
sebelum ni kan ada banyak yang diaorang lumba kereta kan??..tapi ni sikit...
nanti bila korang tengok,,ada 2 scene yang korang akan cakap "alaaaa...kenapa tak tunjuk diaorang lawan kereta.."...
lagi......lebih banyak unsur humor berbanding serius....
sebelum ni kan dari awal sampai habis macam tegang je suasana nye kan???
CGI dia okey....
tapi ada bahagian yang longgar sikit....
tapi okey cerita ni di tengok..

tapi bila dah habis cerita ni..korang akan..."wah..tak sangakanya..!!"
apa yang tak sangka??
sebab korang tak kan perasan apa yang berlaku....
jalan cerita dia sangat berbeza....

hah..!!
dah2...
fiz tak boleh cerita lebih2..nanti dah tak surprise kan..
tapi tengok laa trailer cerita ni dulu....











Hafiz: semalam beli popcorn large dan strawberry large untuk fiz SEORANG...gila kan??..kah3

~Ucapan "Happy Mothers Day" Yang Paling Comel dari Anak Lelaki...!!~

Wah..!!
salam 1 auw..auw..auw..
dah 1 hari tak update blog..
rindu dengan fiz tak??....mesti korang cakap "aku kesah pulak kan??.."
hurmmm...
tak pe.....*siap sedia nak terjun dari...............katil...bye..."..kah3
dah2..mula merepek ni...

entri permulaan pada hari ni..
fiz ambil video ucapan dari sorang mamat yang study dekat oversea ni...
kan hari ibu dah nak dekat ni..
jadi rasa kan ambang hari ibu..
mana laa tahu dapat inspirasi kan???
comel je mamat ni buat video mak dia..
mesti mak dia bergetah lagi..
tahu tentang media elektronik ni..letak dekat you tube pulak...
kalau mak fiz??...hurmmmm....old skool pulak....kah3..
jadi kena buat cara tradisional je..kih3..

dah2..
tengok laaa...







Hafiz: beberapa entri akan dibuat malam ni... =)

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...