Tuesday, May 3, 2011

~Fakta - Fakta Tentnag Kate Middleton


Hah..!!!..
nmpak tak gambar atas tu??
belum reda lagi kisah perkahwinan diraja ni hah...
fiz pon sempat wish tau...
tapi dia tak baca pon agaknya...kah3..

tapi masih ramai yang cerita tentang perempuan ni ha...
habis aku kena saman nanti kang..kih3

malam ni fiz nak cerita tentang fakta dia..
kalau ada orang yang dah baca..buat2 belum baca..kih3

- Anak palin tua dari 3 adik beradik
- nama sebenar Catherine Middleton..
- Ayah bekas Juruterbang
- Ibu bekas pramugari...
- Dari keluarga kelas menengah
- Keluarga berniaga barang2 acara dan pesta
- lahir pada 9 Januari 1982 di Berkshire, London
- Kate jumpa William di St. Andrews, Skotlandia pada 2001..tinggal satu rumah bersama kawan2 dia yang lain...
- April 2004..kali pertama Kate keluar bercuti dengan William, Harry dan Prince Charles di Swirtzeland
- Pernah putuskan hubungan pada tahun 2007,,katanya si willian ni sibuk dengan latihan tentera dia tu...
- Pernah dpat gelaran dari majalah di UK iaitu "Waity Kaite" sebab perkahwinan dia hampir gagal..
- Tak suka dibandingkan dengan Princess Diana...siapa yang nak kan dibanding2??
- William melamar Kate di Kenya pada Oktober 2010
- Pihak istana umum tunang pada November 2010
- Guna pakai gaun dari Sarah Burton
- Berlangsung di Gereja Westminster Abbey, London
- Pada 29 April 2011
- Tamat penantian Kate selama 8 TAHUN nak kahwin..lama tu??
- Akan menetap di North Wales..tempat kerja william iaitu Jabatan Tentera Diraja..
- dan sekarang menerima gelaran "Duchess of Cambridge"


fuhh..!!
penat taip banyak2 ni..
hah..
dah habis baca??
siapa kata orang Diraja hanya boleh kahwin dengan keturunan Raja je???~



Hafiz: berangan jadi Putera Raja jap...kih3

~Lagu Khas 'Kematian' Obama untuk Osama Laden ~

Selamat petang semua..!!
dan salam 1 auw..auw..auw....
hari ni relax sikit dari 3 hari lepas...
jadi menghilangkan ketegangan urat2 yang menengang tanpa urutan menyebabkan fiz menggekedah you tube dan segala mak nenek tempat video..kah3...

semenjak ni semua sibuk cerita tentang kematian Osama..
sampai ada yang siasat sama ada gambar tu asli laaa
macam-macam laa jadi...
dari 10 entri terkini akan ada 7 blog yang akan cerita tentang Obama dan Osama..
jadi fiz pon nak jugak...
tapi entri mengarut sikit...
kalau Obama baca blog ni rasanya sesuai kot lagu ni??
siap lirik fiz bagi...amek kau.!!kah3
untuk hilangkan stress anda semua...


jom layan..!!



Selamat tinggal kawanku
Tak mudah aku pergi
Bila wajahmu
Sentiasa di hati ini

Ok dah memang
Bukan mudah untuk ku menerima hakikat
Dalam hidup ini sentiasa ku tersekat
Apa yang ku harapkan
Kasih sayang yang suci murni
Tetapi semuanya hilang setelah kau pergi
Dulu hari-hari ku berwarna warni
Kini kian mendung
Ia tinggal satu memori
Jangan jangan lepaskan genggamanku ini
Hidupku hanya bermakna jika kau di sini

Mana janji mana erti
Kenapa gembiraku kini menjadi sepi
Musnah segala apa yang ku impikan
Tetapi ku tetap tabah
Kerana Tuhan yang menentukan

Kau tetap pergi apakan daya
Walaupun ku telah mencuba sedaya upaya
Ku harapkan ini sesuatu yang kekal
Namun ku terpaksa melepaskanmu baby
Selamat tinggal

Selamat tinggal kawanku
Tak mudah aku pergi
Bila wajahmu
Sentiasa di hati ini

Tiada ertinya kau tinggalkan aku
Sedangkan teramat ku mengasihi dirimu
Cuba ingat semua yang kita pernah lalui
Sayang bukalah fikiranmu kembali
Ku tak mahu hidup tanpamu di sisi
Hanya kau seorang yang pernah aku kasihi

Jangan pergi jangan pergi
Jangan tinggalkan aku begini
Jika aku yang engkau cintai
Kenapa semua ini
Kenapa semua ini
Mengapa semua ini
Jika aku yang kau cinta
Mengapa semua ini

Kenapa semua jadi begini
Kenapa mengapa
Jangan pergi jangan pergi
Jangan tinggalkan aku begini

Selamat tinggal kawanku (usah pergi)
Tak mudah aku pergi (jangan biarkan ku menderita)
Bila wajahmu
Sentiasa di hati ini (aku sentiasa di dalam dada kamu sayang)

Walau ku pergi sayangku ( usah pergi)
Dalam jiwaku ini
Kaulah cintaku yang kekal
Selamat tinggal




amacam??
do you like it Obama???
hehehehehhee




Hafiz: petang2 ni sengal sikit..kih3

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...