Friday, April 29, 2011

~Blog Saya Sudah Mencecah 1 Ribu UV Sehari dan Follower Semakin Mencanak...!!!~

"Alhamdullilah...
macam tak sangka pulak kan???
betul ke benda ni berlaku??
rasa macam nak jerit dekat semua orang dan buat press conference sekarang ni...
terima kasih semua...!!!~"

hah itulah kata-kata fiz bila tajuk entri tu menjadi kenyataan...
tapi boleh ker???
fiz tak kisah berapa ramai pon follower atau berapa juta yang nak baca blog sengal ni..kih3
yang penting fiz epy dengan apa yang ada sekarang ni
semua nak jadi macam tajuk entri yang fiz buat tu kan??
gila ke tak nak???
tapi kalau dah nasib menyebelahi apa salahnya kan??
tapi nanti jangan bongkak pulak
nak kena tembak ke??
hehehehehe

tapi agaknya boleh tak ek????
boleh je kalau fiz jadi artis nanti..
hurmmm...alamatnya berkurun laa jawabnya....kah3
seronok je jadi orang yang blog dia popular kan...
mesti korang bohong kalau korang cakap korang tak bukak link atau entri yang menerangkan cara2 nak promosi kan blog kan???
macam ikut..tapi pi mai pimai tang tu jugak..kih3

jadi sebagai kesimpulannya adalah kesabaran...tapi kadang kurang sabar jugak kan???..kah3


Hafiz: buat entri Mat Jenin sikit pagi2 ni.. =)

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...