Tuesday, April 26, 2011

~Rihanna Dan Usher Sah Bercinta???~

Selamat malam u ollsss..dan salam 1 auw..auw..auw...
hehehehe...
hari ni kepenatan baru balik dari jalan2 di ZOO Melaka, JUSCO Ayer Keroh, Dataran Pahlawan dan Pantai Klebang ....
macam perkara yang dibuat untuk hilangkan stress sempena exam...
dan tinggal satu paper je lagi iaitu Sociology hari sabtu ni...
lepas tu pulang ke rumah untuk rehat dan bersukaria...
tak sabar nya...!!!



posing di Pantai Klebang@Pantai 1 Malaysia..jangan tanya kenapa muka hitam sebab pergi ZOO tengahari..kah3


hurmmm...
dah2...
dah lama fiz tak cerita tentang artis antarabangsa kan???
hah..!!!...hari ni fiz nak cerit tentang penyanyi yang popular duet dengan Britney Spears ni..
katanya dalam diam2 dah bercinta dengan Usher...
betul ke???

dan jawapannya adalah betul sebab dibocorkan oleh orang pengurusan Usher sendiri...
baru2 ni diaorang ada aturkan pertemuan di Hotel Rendezvous, New York dan kononnya mereka berdua dah pastikan tiada seorang pon tahu tapi terkantoi pulak...

minggu lepas diaorang bercuti puas2 tanpa ada gangguan dari pihak orang ramai dan kononnya privasi laa ni...
disebabkan tu ramai yang nampak mereka ni kalau bercium penuh semnangat dan ghairah sekali....
takkan ciuman teman seghairah tu kan??
dan menyedahbabkan terang lagi bersuluh mereka bercinta...

tapi tak pe laa kan sebab Rihanna pon dah banyak kali putus dengan laki lain selepas tragedi Chris Brown dan harap2 hubungan ni kekal je laa....
yang Usher pulak dah lama menduda lepas bercerai dengan Tameka Foster pada tahun 2009..
jadi semua ada hak nak bercinta...
tapi kalau diaorang duet mesti gempak kan???....





Hafiz: pengsan...

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...