Monday, April 25, 2011

~Tarikh Ashraf Muslim Nikah 1 Syawal di Mekah...!!!~

hah..!!
hari ni entri ke tiga...
semenjak dua menjak ni rajin pulak fiz update entri...kih3
seronok je selalu....
kih3..

baiklah...
di entri senja ni fiz nak cerita tentang Ashraf Muslim..
bukan tentang dia bertunang atau gambar2 dia bertunang..
sebab fiz rasa hampir semua blogger dah buat entri tu kan???
tapi untuk hari ni nak buat tentang dia bernikah pulak..

padahal baru hari sabtu dia bertunang kan???
tapi dah tarikh nikah uolsss....
pantas Asharaf Muslim ni hah...!!
garit sunggoh noh..!
kih3...

dia kata dia tak nak tunang lama2...
biasa laa...
tak seronok tunang lama2 ni....kalau dah ada duit apa salahnya cepatkan kahwin biar tak ada mulut sumbang....lagi pun dia tu kan sekarang idola islamik sikit....

impin nak nikah dekat Mekah dah lama..
jadi setelah dua2 pihak berkenan jadi laa nak kahwin dekat mekah..
katanya mengikut sunnah Nabi S.A.W...
jadi ramai laa lepas ni kahwin dekat Mekah ye??

jangan risau dan sedih sebab nanti dia akan buat resepsi dekat Shah Alam dan Melaka..
HAH..!!..MELAKA???...tempat fiz belajar ni...!!!
nak datang laa macam ni...
nak tempah kereta sewa awal2...kih3...
jangan jeles uolllsss...
tapi tarikhmya belum ditetapkan lagi....
harap bersabar laa semua ye????

kalau tak silap Ashraf Muslim merupakan artis kedua selepas Umie Aida yang nikah di depan Ka'abah....
sejuk je nanti....hurmmm


Hafiz: nak tanya...hari raya pertama boleh buat majlis nikah ea???...lupa laaa....

~Mentor 5: Ika(edry) berduet dengan Allahyarham Sudirman...Bagaimana???~

hah..!!
ingatkan nak stop kejap dari update blog tapi disebabkan fiz tengok video mentor ni lain dari yang lain..
sangat mengujakan...
kalau yang dah tengok dekat tv semalam lain laa cerita kan???
ni yang tak tengok tv macam fiz ni macam mana pulak kan?
jadi mari kita bersama-sama tengok video nya..
taraaaaa..




amacam???
hebat tak???
vokal???
tu bukan hak fiz nak komen.....cewaahh..!!!
kah3...

~Siapa Tersingkir, Digugur dan Diserap di AF9???~

Selamat pagi uollsss dan salam 1auw..auw..auw,,
lebih kurang 3 hari tak update blog ni...
lama jugak kan???
fokus exam 1...laptop rosak pon 1 hal jugak...
ada je buat hal dia ni....
geram betul laa...
nasib malam tadi ada hero yang betulkan laptop antik ni...kih3
tak boleh kutuk laptop ni nanti dia merajuk lagi pulak..kih3

mari kita mengetahui perkembangan semasa industri hiburan kita okey???
apa lagi kalau bukan AF9 laa...
dari apa tajuk yang fiz tulis kat atas tu siapa yang tahu???
yang tengok mesti laa tahu kan??
yang tak tahu??
okey...
dan taraaa....


hah??
nampak tak??
yang tersingkir adalah Miza..
yang digugurkan ialah Aida dan Amir..
yang diserap ialah Hazama dan Fina..

ada yang suka dan ada yang sedih..tu memang dah drama rancangan realiti..
tak boleh nak kata apa kan???

tapi ramai yang tak puas hati juri tetapnya iaitu Ogy..
ramai yang cakap kenapa tak gugur kan Ogy tu sekali???
hah..!!..ramai yang kata macam tu sebab dia selalu jatuhkan air muka pelajar....
ntah laa ek??

secara ironinya...Fina yang dibawa masuk semula adalah adik kepada Aida yang digugurkan....WOW..!!..letop...jadi seteru pulak lepas ni.....yang Hazama adalah ex-pelajar konsert prelude AF4...mesti ramai yang ingat lagi kan??..kalau peminat setia AF laa...kih3

apa2 pon fiz doakan mereka berjaya je laa kelak ea??






Hafiz: siap sedia untuk exam petang ini....!!!!

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...