Friday, April 22, 2011

~Tayangan Perdana Muzik Video Alyah - Kisah Hati~

Selamat pagi dan salam 1 auw..auw..auw..
hari ni fiz di antara orang yang terawal dah tengok muzik video Alyah yang terbaru...!!!!!
seronoknya..
video tu sempena lagu terbaru dia yang bertajuk "Kisah Hati" ..
hero dalam video klip tu adalah Remy Ishak..mesti ramai dah tahu kan????...
Sumpah lawa video klip dia...ni bukan sekadar puji je tau...
setaraf dengan antarabangsa laaa......
tak rugi nak tengok....
mana fiz tegok???..adalah...
tapi hari tu dia ada buat sidang media untuk portal hiburan,radio Hot FM,Suria FM dan Era...
fiz tengok yang asli tu....

Saat yang paling mendebarkan dalam video ni adalah Remy Ishak nak pegang tangan Alyah..JELES..!!!..kah3...
part yang Remy Ishak peluk Alyah dari belakang sangat menjadi okey..!!!
tak nampak kaku pon..
dalam ni pon boleh nampak Remy menangis....
huhuhuhu...

nak tengok tak???
okey...
dan taraaaaaaaaaaaaaaa...



anda antara orang terawal yang tengok
sebab video ni belum rasmi di khalayak ramai lagi ye...
secara rasmi di tv adalah pada 24 April 2011 jam 5.30 petang di Astro Ria (saluran 104)

video ni fiz ambil dekat laman web Hot FM...
jadi kalau gambar nya tak lawa sikit jangan marah laa ye...
yang khas untuk You Tube belum keluar lagi..
jadi kena bersabar laa ye??

hah???
amacam??
ada suka tak???
=)



Jurukamera: Wong Chun Hung
Arahan: Ghaz Abu Bakar
Baju: Rizman Ruzaini dan Amir Luqman
Jurusolek: Bosco Ryzal

Good Job guys..!! =)




Hafiz: feeling2 Remy Ishak kejap..kah3

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...