Thursday, April 21, 2011

~Filem Khas Untuk Usop Wilcha - Usop Wilcha Dalam Werewolf Dari Bagladesh...~

Selamat petang kepada semua dan salam 1 auw..auw..auw...
hari ni ni entri ketiga untuk and semua..
hehehehehe...
semangat kan update...???
mungkin broadbang laju sangat kan..
terima kasih Maxis...

dah2...
nampak tak tajuk dekat atas tu????
hebat tak???
ni bukan cerita tipu tau...tapi betul2 punya...
ni adalah filem terbaru dari Mamat Khalid dan Usop Wilcha jadi watak utamanya..

bukan tu je tu u ollsss...
Zizan Raja Lawak pon berlakon jugak dalam filem ni nanti...
cuba teka jadi apa???
dia laa yang jadi Werewolf dari Bangladesh tu...
tapi apa pulak watak Usop Wilcha dalam filem tu kan???
hah..!!!
tu yang kita tak tau...kih3..

filem ni katanya masih di peringkat pre-production dan akan shooting bulan Julai 2011
mungkin selepas siap shooting sekuel Hantu Kak Limah Balik Rumah iaitu Husin, Mun dan Jin Pakai Toncet....semua bertemakan hantu kan??

Filem Khas ni bukan disebabkan aksi Usop Wilcha dalam Anugerah ABPBH hari tu tapi memang dah lama dalam perancangan ditambah pulak fenomena dialog dia tu macam "kita bokor,,kita bakor" dan "ce citer ce citer"....

Jadi tunggulah je nanti filem yang dihasilkan oleh adik Datuk Lat tu ek.....





Hafiz: bila nak Mamat Khalid nak ambil fiz jadi pelakon pulak???...kih3

~Kad Kahwin Zed Zaidi Berbentuk FACEBOOK...!!!~

Diam2 dah nak kahwin bujang ni hah..
cepat je bekas finalis Hero Remaja ni nak kahwin..
dengan siapa???
dengan Natalia Musatafa Kamal, 28 tahun...
Zed pulak 31 dah..okey laa tu dah nak kahwin kan???

dan inilah gambar kad kahwin mereka...taraaaaaa



hah??
amacam??
comel tak???
luar biasa kan???

Majlis akad nikah = Restoran Felda Villa
Majlis resepsi = 7 Mei di Dewan Perdana Felda
Tema = moden tradisional...


CREDIT TO www.lirikme.com


Hafiz: lepas ni ada orang buat Twitter pulak...kih3

~AF9 tiru Mentor...!!!~

Selamat tengahari dan salam 1 auw...auw..auw...
sorry..sorry...sorry..(ikut nada lagu kumpulan korea tu...kih3)
sebab semalam tak sempat update blog sebab fokus untuk exam tadi pagi...
format yang di bagi untuk jawab exam sebelum ni sangat berbeza...!!!
sekali bukan paper tadi ramai yang pengsan sebab tak mapu nak jawab..
jadi ramai laa yang keluar awal...
subjek baru memang macam ni laa...
agak kucar kacir sikit.....
fiz boleh jawab tak???....kalau 2 markah tu nak dapat bayang 1 belum tentu lagi....kah3..
pasrah je laa...(feeling2 Erra Fazira)

dah2...
baru semalam tak update rupanya hari ni dah ada berita HOT lagi PANAS...!!
sebab apa???..
AF9 dah macam MENTOR.....
sebab apa??
AF9 melakukan pengguguran pelajar...!!
macam Mentor tak??...macam Ziana Zain dulu tu...zaman Siti Nurhaliza dulu...
hah...alasan yang sama iaitu mencari juara penutup yang betul2 layak...
hurmmm....drama sangat..

persoalan sekarang siapa yang bakal digugurkan??
berapa orang yang bakal digugurkan??
siapa pengganti yang digugurkan??
dari mana dapat pengganti yang digugurkan??
dapat ke orang yang diganti tu nanti menyerlah???
ke sama je nanti???
tapi semua persoalan tu belum terjawab lagi.....
kena tunggu orang besar AF9 cakap laa gamaknya..

tapi khabarnya ada 2 orang pelajar yang selamat dari kena buang ke laut tu...
siapa lagi kalau bukan LENA dan ERUL..
kenapa??
mengapa???
why??
sebab katanya mereka ni konsisten tiap minggu tapi tak tahu laa macam mana kan??





Hafiz: macam2 hal....

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...