Tuesday, April 19, 2011

~Cara Lelaki Berus Gigi...~

Selamat petang dan salam 1 auw...auw..auw...hehehehehe
petang ni fiz update lagi 1 gambar untuk jadikan tontonan di hari bosan anda...
jemput laa tengok...
taraaaaaaa...


hah??faham tak???
tengok kali pertama memang agak tak faham laaa..
ulang punya ulang baru laa faham,...huhuhu
kalau perempuan macam mana ek??...kih3






Hafiz: tinggal beberapa jam sahaja untuk jawab exam...!!!

~Surat CINTA kanak-kanak...comel...!!~

Selamat Tengahari dan slam 1 auw..auw..auw..
dah lunch???...
siapa yang diet tu bagus..teruskan usaha..kih3..

sambil2 study untuk final esok..sempat fiz nak update blog sebab stress baca buku..kih3
hurmmm...
disebabkan tu fiz masukkan gambar je untuk hilangkan stress anda nak baca jugak..kih3
baca sikit je pon..
jangan merungut pulak..
tengok dan baca...
taraaaaaaaaa......



hah??
dah baca???
comel tak??
simple je...tentang GRAMMAR???...tak payah laa nak berkira sangat...tu yang menjadikan surat cinta tu agak pelik dan kelakar sikit..kih3

ENJOY...!!!






Hafiz: kusut dan penat...

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...