Saturday, April 9, 2011

~Nur Kasih The Movie...bakal di pawagam...~

hari macam malas je nak buat esaimen..
biasalaa bila ada dekat rumah kan???kih3..
jadi fiz pon menggodeh laa you tube..
jumpa trailer Nur Kasih The Movie...
tengoklaaa..





hah??
macam mana??
teruja tak nak tengok???

~Telur Palsu di China...Malaysia macam mana???~

mesti ramai fikir bukan-bukan kan???...kih3
tadi fiz bukak fb..
sambil baca-baca status kawan yang dikenali ataupun tak..
fiz jumpa video ni..
cuba laa tengok....





dah tengok??
apa pendapat korang??
seram pulak..
telur kita dekat Malaysia macam mana ek???
tapi adakah ni cuma propaganda??







Hafiz: bagaimana dengan telur anda??..erk???

~Pameran Corporate (MATIC) - UiTM Melaka Book of Record...!!!~

Selamat pagi uollss..
dan salam 1 auw..auw..auw...
fiz ada kat rumah ni..!!
hehehehehe...
semalam balik...
jam sangat laa teruk..elok2 boleh sampai rumah pukul 7 terus dapat sampai pukul 9..
ni angkara Polis spot check...
tak boleh ke buat lain hari???..huhuhuhu

dah2...
lama dah tak update blog ni..
menyepi sebentar disebabkan kena hantar 4 esaimen pada hari yang sama..!!
fiz tak sempat nak update yang RTM..
sebab tu semua guna kamera kawan...

jadi hari ni fiz update tentang booth a.k.a pameran yang fiz n the gang buat...
dengan tema batik,,purple,,turquoise dan silver...
sempena makanan okey....
jemput laa tengok...



game yang fiz buat...
tapi yang paling dapat sambutan adalah yang nombor 2 tu...
sebab main tanah liat...
berebut nak main...kelam kabut nak set masa..kih3



pameran di booth,,1 bahagian di panggil "Wall of Food"...ada gambar2 makanan, orang makan,, orang tengah buat makanan dan banyak lagi yang dibuat dalam bentuk kolaj.


gropu classmate fiz yang ni buat tentang skuba diving....nampak tak biru je booth dyeorang???kih3




ni group lain tapi kelas fiz,,dyeorang buat homestay...siap bawak rabbit dengan main game bowling kelapa lagu uollsss...



34 lambang syarikat corporate di buku program.




lecturer subjek ni...siap main game kitaorang lagi...sir sporting..!!!
=)




Project Manager berposing sakan hilangkan stress..kah3




salah seorang yang main game "Your Own Food"
seronok betul dia..!!
kah3



ni "Wall of MaTiC"....menerangkan tentang syarikat tersebut...
macam2 ado..!!




dan akhir sekali adalah gambar semua manager yang bertungkus lumus menyiapkan booth ni..!!
ada 2 orang perempuan lagi tak ada sebab datang lambat..!!!
nampak tak fiz sorang je lelaki??kah3


Terima Kasih kepada yang terlibat secara langsung atau tak..
dan Terima Kasih kepada yang datang
=)








Hafiz: akan update tentang RTM sebentar lagi....

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...