Thursday, March 17, 2011

~Adira AF8 bercinta dengan pengkid???~

Salam 1 auw..auw..auw..
hari ni hari yang sangat penat dan banyak dugaan antaranya:

-speaking test
-presentataion agama ( CTU )...slide yang vogue hilang...!!!
-baru kejap tadi test Interpersonal Communication yang sangat susah...hampeh..huhuhuhu..
-follower semakin berkurang...kenapa???....hurmmm

dah2..
fiz dah berapa hari tak update kan??
tadi jalan2 dekat satu portal ni...
sebab dah lama tak bukak.cari punya cari jumpa pulak tentang Adira...alah yang nyanyi lagu Ilusi tu..fiz suka..!!

katanya sekarang dia dah bercinta dengan pengkid yang dikenali dengan huruf Z....
Zainon??zainal??zana???...tak tau laa siapa kan...
tapi dia kerja sebagai floor manager dekat Astro...
Adira kenal masa konsert reunion hari tu...

katanya Adira siap belikan Ipad untuk pengkid tu...
tapi Adira menafikan yang dia ada hubungan dengan pengkid dan dia tak belikan pon ...sebab dia sendiri pon tak ada lagi...

orang sebarkan gosip ni sebab sekarang ni kerja berkepit je..
tapi alasan dia,,artis lain yang berkepit dengan pengurus laki lembut tak ada orang buat cerita pon??...
hello,,awak tu artis baru nak kukuh nama jadi banyak laa gosip murah ni..huhu

dia hanya kawan je dengan Z tu..dia pon perempuan juga..tidak salah dia nak berkawan dengan sesiapa pon....
jangan salah anggap..
bagus laa kalau dia cerita macam tu kan...
semua pon nak pengsan dengar berita ni...kih3...

sekrang ni dia dengan Z tu dah jauhkan diri buat smentara waktu sebab tak nak cerita ni jadi semakin hot dan tak nak burukkan nama Z...
sweet sangat.....!!...erk????





Hafiz: esok balik Johor sambil membawa esaimen yang banyak..!!!...huhuhu

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...