Monday, March 14, 2011

~Semua Orang Bahagia...!!!~

Salam 1 auw..auw..auw...
Semalam hari yang paling bahagia...
minggu ni pon hari yang bahagia...
macam-macam berlaku...
macam tak percaya pon ada....
=)

hari ni fiz nak buat entri peribadi sikit..huhuhu..
nak luahkan perasaan laa...
nak bagi tau siapa lagi kan??....

antaranya kan:
  • Fiz dapat selesaikan tarian citrawarna....secara official fiz bagi tau yang fiz menari untuk wakil kolej Jebat...nanti fiz update khas punya ea
  • Fiz dapat tau yang abang angkat fiz dah ada awek...sesuai sangat dengan dia...maksud fiz BEKAS abang angkat...(entri sebelum ni ada cakap)sebab fiz nampak profile fb dia dengan seseorang..cantik..
  • Fiz dapat jumpa seseorang petang tadi...berdebar + gembira....kali pertama jumpa dan berbual2....nak tertanggal jantung ni hah..hadiah untuk perkenalan adalah air mineral dari dia...RM 1.00 sajo....sayang pulak nak buang..kah3...dodol..
  • Fiz dapat tau 1 rahsia..fiz dah agak lama teka junior fiz ni...junior laaa sangat kan..kah3..akhirnya dia ngaku...tanpa paksaan ok...ok..rahsia anda saya simpan...you can count on me.. =)
  • Fiz jugak dah add sir yang ajar fiz....tiba-tiba ada keberanian pulak....fiz pon tak tau kenapa sebelum ni takut sangat nak add beliau dekat fb...hurmmm...pelik2...
  • Fiz pon gembira tentang test yang sedang berjalan ni hah...tinggal 3 paper...iaitu Interpersonal Communication,, speaking,, and listening test....assignment pon berjalan lancar setakat ni...
  • lagi apa ek yang bahagia???...fiz pon tak ingat...huhuhu.....time to sleeping beauty...kih3






Hafiz: Sebelum bahagia datang,,pasti ada kesedihan melanda....
bahagia tak akan lama...kalau kita tak pandai pertahankan...

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...