Wednesday, March 9, 2011

~Saya kurang hajar ke???~



hai..dan salam 1 auw..auw..auw...
hari ni test sociology..!!!
fiz tak dapat jawab dengan fokus...!!...fikiran asyik jalan2 je...huhuhu...
hari ni nak buat entri tentang peribadi sikit...
fiz berani buat dekat sini sebab bukan ada orang baca pon blog fiz yang merepek ni..kih3...
fiz memperjudikan diri ni..kah3...
nak cerita dengan mas dengan tyqa..macam menyusahkan pulak...yelaa...masalah remeh temeh je pon nanti katanya...sakit hati..huhuhu...

nampak tak gambar dekat atas tu??...
fiz kurang hajar sangat ke???....
....
sedih bila orang yang kita sayang dah buang kita lonjong2 dari hati dia...
sebelum buka pekung di dada ni...fiz nak cakap ni bukan hubungan SANG KEKASIH ok..!!!!....
anda pelik???..fiz lagi laa pelik..kih3...
ni hubungan "angkat" laa..laki ke perempuan???...nak tau ke??...tak payah laa...buat suspen je ni..huhuhu

hurmm..tak tau nak mula dari mana...
fiz dah lama kenal dengan dia dari sem 1...tapi declair sem 2....tarikh cukup comel...nak tau berapa??...2/2/2011...dan fiz putuskan hubungan pada tarikh 22/2/2011....tarikh yang masyuk kan???...huhuhu.....

tarikh ni pada dia tak penting pon....
sebab dia banyak lagi masalah nak pikir...
sebelum jumpa rajin dia mesej tiap malam...tapi lepas jumpa dengan fiz pada 10/2/2011..dia dah jarang mesej....lepas tu terus teramat jarang....SIBUK katanya.....tapi fiz tak percaya...sebab dia tak boleh terima kekurangan diri fiz....terkutuk sangat fiz ni kan??...tak kesah laaa...fiz dah biasa pon....masa ni fiz selalu update status dekat fb yang terarah dekat dia....tapi dia jarang on9(selalu tiap masa on9).....dia tak tau pon tu status untuk dia....sampai laa fiz buat keputusan untuk putus dengan dia...dia aktif balik on9...kalau boleh tiap jam ada je nampak muka dia on9...huhuhu....sebelum putus tu fiz luah segala2 nya dekat dia dan sampai terlepas cakap yang kebanyakan status yang fiz buat tu adalah untuk dia.....then kitaorang terus senyap.....

tapi fiz selalu stalker fb dia...apa yang dia buat....
apa yang jadi dekat dia....
tapi dia tak kesah pon....sebab dia banyak lagi adik lain..!!!...

tapi dia baik tau...
tak tipu...seorang yang merendah diri...tapi nama pon manusia kan..sering berubah...

dia anggap semua status yang fiz buat tu sangat kurang hajar dengan dia...
fiz tak ada niat langsung pon nak kurang hajar.....fiz buat tu dengan bahawa dia SANGAT penting dalam hidup fiz....cuba laa fikir dengan positif....tiap kali kita buat status fb mesti kita buat bedasarkan org yang rapat dengan kita kan???..walaupun status tu semua kadang-kadang ada kata2 yang kurang enak untuk dengar.....

dah lama tak chat atau mesej dengan dia..
sampai laa petang semalam fiz chat dekat fb..perbualan nya dekat gambar atas ni ha...
RINDU gila..!!!!...tapi dia salah faham...hurmmm...
fiz chat dengan dia sebab dia kemalangan...macam nak tertanggal jantung ni hah...tapi lawaknya sempat update status dekat fb lagi..kah3....tak boleh bla betul...

fiz ingat nak block dia dekat fb laaa...
tapi macam tak sampai hati pulak......
serba salah pulak...fiz bukan nak bermusuh pon...
tapi sakit hati bila nampak status dia keluar dekat news feed tu...huhuhu...
ingatkan nak lupakan kejadian ni laa...
bila masa berlalu nanti fiz dapat laa lupakan...
=)


perkara yang fiz tak akan lupa sampai bila2 adalah kata2 dia..

1. "ish..mana boleh lupakan fiz dengan senang2 je...nak dapatkan declair ni pon punya lama baru dapat..jangan risau la"...

2. " A terima je apa pon kekurangan fiz...manusia bukan sempurna semua...."

3. "pergilah jogging tiap petang buang lemak tu sikit..gemuk....(masa jumpa)"

tiba2 rasa nak nangis pulak..!!!...
tapi dia tak ada perasaan pon...
dia dah menyampah lagi meluat dekat fiz....

hadiah fiz untuk dia selama tarikh keramat tu cuma top up RM 5 je.....fiz nak jumpa dia lambat lagi dari tarikh tu sebab nak bagi something tapi dia mendesak sangat nak jumpa....hadiah apa yang dia bagi??...biarlah rahsia......
=P

fiz doakan dia dapat tukar kereta baru...sebab dia nak sangat tukar kereta...
bertambah rezeki dia...
semakin bahagia dengan orang yang tersayang....
jaga famili baik2...dia tu anak sulung...!!..
dan kurangkan merokok..!!!!!....

=P

-------------------------------------------------------------------------------------------------

lega rasanya dapat luahkan perasaan ni hah..!!...
penatkan baca???...
dah2..jangan cerita dengan orang lain pulak tau...
korang ni bukan betul sangat...kah3...
gurau je laaa....

sekarang nak fokus untuk test esok pulak..!!!













Hafiz: rindu nak jumpa mak dan abah di desa...kah3....

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...