Tuesday, March 8, 2011

~1 cara menarik perhatian Lelaki...~

Hai semua dan salam 1 auw..auw.,auw...
penat nya hari ni..
dalam 2 minggu ni fiz ada mid-term exam...
sangat stress...
assingment berderet macam apa...
semua nak hantar dalam masa yang sama....
hurmmm...
fiz akan usahakan..yeah..!!!
fiz akan upload gambar2 nanti ea???...
jeng..jeng..jeng....

hari ni fiz nak buat entry ringkas je sebab berukbend dah nak sampai quota...hehehehehe
fiz ada baca dalam novel tau...
novel Jangan Bilang Benci...best gila...dah baca belum???...
mesti ada yang terkejut kan??..sebab lelaki baca novel.....fiz memang lain sikit....sebab fiz pon tak minat tengok atau perkembangan bola...hurmmm...
hah..siapa yang belum baca novel tu boleh beli....cerita dia ringkas je...tapi tema dia macam novel lain...benci dekat seseorang dan akhirnya jatuh cinta..semua orang boleh agak ending dia tapi tengah2 dalam cerita ni dia lari sikit apa yang kita agak......kalau tak percaya bacalah.....seronok baca novel ni....
tak ada dalam hukum agama yang kata novel hanya boleh dibaca oleh perempuan sahaja...
=)

okey2..mesti semua tergedik2 nak tahu kan??..betul tak???...
tapi cara ni lebih kepada untuk perempuan yang free hair...yang bertudung harap maaf....
bukan fiz membelakangkan agama ea.....ada yang kena jual dengan bangla nanti auw..kih3....
caranya adalah...lelaki mudah tertarik dengan perempuan yang berambut BASAH...!!!..hormon lelaki dan nafsu lelaki akan naik tiba2 bila tengok perempuan yang rambut basah...maksudnya lepas mandi jangan keringkan rambut...

kalau isteri pulak....kalau tak caya cuba dekat suami anda...
yang belum kahwin jangan mengada pulak nak menggatal....nanti ada pulak bayi bersepah dekat tong sampah tu...

tapi tak semua lelaki akan tergoda..kenapa???
sebab fiz tak tergoda pon..menyampah lagi adalah..sebab pada fiz perempuan tu macam selekeh....lepas mandi keringkan laa rambut....
tak ada personaliti langsung...
sorry girls..... =)

jadi akhir kata SELAMAT MENCUBA..!!!
=)














Hafiz: sedang menonton Muallaf untuk kali pertama..yeah..!!!

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...