Friday, March 4, 2011

~Model Jalan Chow Kit~


Hah??..
amacam??.....
letup tak???kah3...
kali pertama kalau tak silap fiz pergi Jalan Chow Kit..
tu yang nak buat kenangan ni hah...
boleh jadi model tak??...kah3..
tak boleh sebab kulit hitam??...memang pon....sebab KEPANASAN melampau dekat KL..huhuhu...
kalau tak tinggi..anda silap sebab tinggi fiz 181 agaknya..sebab dah lama tak ukur...huhuhu..
fiz tak reti ambil gambar tak senyum..
nanti asset fiz tak nampak...
apa dia???
mesti laa Lesung Pipit laa..
jarang tau laki ada lesung pipit ni..huhuhu...















Hafiz: Boleh jadi cover album arwah Sudirman punya lagu...hehehehehehe

~Album Inggeris Siti Nurhaliza~

Malam menjelma lagi u ollss diselangi dengan salam 1 auw...auw..auw
hari ni keje tidur je...sebab tak ada kelas kan..kira blas dendam jugak laa...kih3
sampai sakit2 badan ni hah keje tidur je...
ni pun fiz baru balik dari meeting untuk event yang budak2 semester 2 akan buat pada bulan april nanti...
tentang duit??..hurmm...tak usahlah cakap..memang kena keluar duit ye...huhuhu
pada yang nak masuk masscomm ni..tolonglaaa prepare duit banyak2...pesanan dari sponsor...hehehehehe

dah2...
fiz nak story morry tentang artis feveret fiz ni haa...
nak dengar tak???..
eh silap..nak baca tak??...
kena baca jugak...

macam biasa laa...siti akan keluar album kan..
cuba cakap..nak album apa siti nak buat..
etnik sudah,,balada sudah,,pop sudah,,unsur ketuhanan sudah,,
sekarang siti dengan mega nya akan melancarkan album inggeris pertama beliau pada penghujung tahun ni..amacam??..mampu??..

setakat ni dia dah rakam 6 lagu dan ada baki 4 lagi lagu belum rakam...
semua lagu hasil komposer Australia...Brian Bruno...
dah macam bruno Mars pulak kan???...ermmm..pernah terbayang tak kalau siti nyanyi lagu Grenade tu??...mesti ok agaknya kan??...huhu..
Bukan Bruno je tapi dengan Christian Alexander...semua komposer luar u ollsss...
berapa ratus ribu nak bayar tu agaknya???
Komposer ni semua pernah buat lagu untuk artis antarabangsa tau...

Album ni projek antara SNP Production dengan Wassup Entertainment(WE) ..
cuba teka siapa punya WE ni???...anak dato' k uollss...yang adib tu hah...
nampak tak permainan dyeorang ni??..
untunglaa kan??......

dah2..malas nak cerita permainan politik organisasi ni tapi mesti tak sabar nak tunggu lagu inggeris siti ni yang bertemakan pop..
katanya ala ala album Beyonce dengan Jennifer Lopez...
kenapa macam tak Lady Gaga je ek???...kih3













Hafiz: Jangan permainkan cinta....cinta adalah karma....

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...