Thursday, March 3, 2011

~Ruangan Baru Majalah REMAJA~

Selamat malam semua dan salam 1 auw..auw..auw..
hari ni penat dan macam2 berlaku...
dengan esaimen yang beratur dan masalh peribadi yang tak ada fullstop nya..
dah2..jangan nak sedih2 pulak..kih3...

dalam tahun 2011 ni fiz minat pulak nak beli majalah REMAJA....
dulu jarang2 je tapi sekrang ni macam addict pulak...
dulu kurang sebab REMAJA ni macam tak adil sangat..banyak untuk prempuan je...
HELLO..!!..lelaki pon remaja jugak ok..
tapi dia buat macam tu sebab bukan ramai sangat lelaki nak baca majalah ni....
betul tak??....
tapi fiz tak kan??....kih3..

dah2..lari tajuk ni...
fiz nak cakap yang Remaja dah ada ruangan BLOGSPOT...!!!
hebat tak???...
heehehehehehe...
sebab tu fiz rajin nak beli...
fiz nak tengok jugak siapa yang masuk....
ramai yang fiz kenal sebab dulu rajin blogwalking...
sekarang ni hampeh sikit...
sipa yang fiz tak follow tu harap bersabar sikit ea???
cuti sem nanti fiz add okey???...

REMAJA sekrang ni semakin maju laa...
tapi ramai yang cadang runag BLOGSPOT tu jadikan dua page...
dan katanya hanya blog yang layak di mata penulis je akan di masukkan...
ramai ooo yang berlumba2 nak masuk...
nak tau macam mana caranya???...
beli laa majalah REMAJA..hehehehehehe
*dapat tak komisen ni dari REMAJA???..kih3*












Hafiz: laptop bakal di format kan sebentar lagi....!!!


PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...