Wednesday, March 2, 2011

~Iklan Lelaki Kulit Hitam...~



nampak tak iklan kat atas ni...
fiz pon tak tau nak kategorikan iklan apa...
ubat nyamuk ker???lawak ker???
tapi...entah laa...kih3.....
apa pendapat anda???..

*muzik bukan arrangement Audi Mok...kih3*

~Kejadian Aneh di Melaka~

haluuuu...
salam 1 auw..auw..auw...kih3..
dah berapa hari fiz tak update ek??...
rindu sesangat walaupun tak ada orang baca pon sebenarnya...
bukan ada orang kisah pon kan kalau fiz tak update??...hurmmm...

hari ni koko macam biasa tapi ada mid term test...
buat pidato....bayangkan hari ni midterm baru buat teks td petang beberapa jam sebelum mula koko..hurmmm..
nasib jumlah pidato 3 minit je..jadi buat pendek laa...fiz punya masa 2 minit 45 saat...
huh..berdebar..!!....
dah laa last fiz pidato tingkatan 5 tahun 2009...sekarang???...hah..!!..hambek kau....tapi fiz puas hati..!!.... =)

mesti semua tanya apa yang aneh kan??...huhuhu..
yang aneh adalah fiz dengan kawan2 dapat surat saman sebab tak tunjuk kupon kenderaan semalam dekat perkarangan Bank Islam..teka berapa???...orang Melaka mesti tau kan???....huhuhu..RM 30..kalau beli kupon RM 0.40 sen je..kih3.........sebelum tahu tu surat saman...fiz dah nak buang dah sebab ingatkan flyers orang bagi..tapi fiz pelik kenapa laa lawa sangat jadi fiz pon baca sebelum buang..rupa2 nya surat saman...kah3...terkejut semua....yang driver dah gubra nak drive balik..hurmmm....aneh tak???....cepat cakap..!!

dan fiz dah cipta sejarah tau....iaitu fiz dah naik Menara Taming Sari Melaka..!!!...
selalu keluar hari sabtu asyik penuh je sampai nak beratur pon panjang gila....tapi sebab fiz pergi hari selasa semalan....tak ada orang beratur macam hari sabtu tu...bila naik dalam 10 orang je...seronok habis laa..!!!....segala doa fiz dengan kawan2 baca..mengucap tak payah cakap laa..tak terkira bilangan nya..kah3.....

hurmmm....
itu je laa kot yang aneh untuk hari ni dan semalam..kih3..
kalau ada apa2 fiz bagi tau okey???...









Hafiz: kekenyangan makan maggi ayam...*pengsan*

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...