Monday, February 28, 2011

~Scha dan Awal Ashaari bakal bertunang???~

Salam 1 auw..auw..auw..
semakin hari semakin sibuk tapi gaya macam tak ada kerja je...kih3...
ntah laaaa..
fiz ni orang yang suka buat kerja last minute..hurmmm...
test td pon sangat mendebarkan ok...
kena buat Press Release dalam 1 jam..mampu???kah3...

dah2...
orang nak cerita tentnag awal ni...
*latar belakang lagu Jamal Abdillah...huhuhu*
setelah beberapa kali putus si scha tu akhirnya dah nak bertunang...
macam tak caya kan???
dengan awal lagi tu tau...
dua2 masih muda lagi kot???
cemburu??..motif laa kan...
tapi tengok mereka berdua tu sedondon laaa...
ada kimia...kih3...

katanya mereka belum cari baju lagi untuk bertunang....
tapi mereka akan bertunang dalam tahun ni juga...
baguslaa...
tunggu lama2 pon nanti putus pulak kan???...
ooppsss....

ada yang kata mereka ada masalah...
tapi dyeorang ni nafikan...
kalau ada pun tak kan nak mengaku kan??
dah2...biar kan mereka ni siap sedia nak tunang..
kita tunggu je....











Hafiz: petang yang ceria...!!! =)

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...