Sunday, February 27, 2011

~Blogger Buat Pameran...!!!~

hai...
dah dua hari tak buat entri baru kan...
busy sangat...
busy kenapa???
sebab fiz siap sedia untuk buat pameran awal bulan 4 dekat u ni nanti...
bukan saje2 ye tapi di bawah subjek CMP 281...Communication Management...
tapi pameran terbuka untuk pelajar UiTM saja..tapi kalau nak datang,,datang je..
tak ada masalah rasanya..huhuhu

setiap kelas dapat tajuk masing2..
macam kelas fiz dapat tajuk tourism..ada yang dapat lebuhraya,,radio,,media dan banyak lagi laa
sebab ada 10 kelas kan...dalam 10 kelas di bagi 3 group kecil...ada dlm 11 orang....
jadi bayangkan betapa ramainya nanti kan???...ambik kau...!!!

jadi group fiz pilih syarikat MaTiC iaitu Malaysian Tourism Center...alaa yang ada Saloma Bistro tu....tau tak???.....jadi hari jumaat petang gerak pergi rumah kawan dan sampai malam..penat dan terus tumbang atas tilam.......pagi2 sabtu dah bertolak dan terus capture gambar di SETIAP sudut matic tu nak letak dekat booth tu laa...dan ambil pamplet SEBANYAK YANG MUNGKIN nak letak dekat booth..untuk menjimatkan kos laa...bagus tak idea fiz???..mampu???...kah3....

hari dah balik semula ke Melaka..dan esok ada mod-term test..!!!
hurmmm...bosan betul laaa...kih3

malam ni ada latihan tarian lagi..
apa??..fiz masuk tarian???....
no komen...!!!








Hafiz: dilayan sangat baik di rumah kawan....huhuhu....

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...