Saturday, February 19, 2011

~Orang Asli Masih Berbogel???~


Salam 1 auw..auw..auw...
penat giler yaa amat..!!!
baru balik dari Kampus Bandaraya Melaka sambut VC UiTM....
dari pukul 10.30 sampai laa pukul 6.00 tadi....
dapat bayangkan tak bertapa penatnya..
tapi berbaloi tau..
nak tau kenapa???
muka fiz ada dalam gambar yang untuk diserahkan dekat VC UiTM...
nak tengok??nanti tunggu kawan fiz upload dekat fb..hehehehehehe

dah2....gigih fiz update entry ringkas ni tau..
dah baca gambar atas tu??..
siapa laa yang rajin edit gambar ni....
tak de koje agaknye meke ni....(tak ada keja agaknya mereka ni)...
jadi tak loghat fiz???...

fiz pon tak tau nak cakap apa lagi..
nak siapkan esaimen laaa..
sebab esok jumpa VC lagi..
dia datang Kampus Alor Gajah pulak...
takut malam esok penat sangat pulak....huhuhu..









Hafiz: bakal update tentang sesuatu ang janggal bagi lelaki.... =)

~Christiano Ronaldo Memalukan Manchester United...~


Selamat Pagi..!dan Salam 1 auw..auw..auw..kih3
1 hari tak update rasa macam nak gila...meroyan...!!!
semalam sibuk sikit.....
ada hal + menghabiskan baca novel...
novel apa???..nanti fiz buat review okey....
tapi bukan keluaran terbaru laaaa....

Sudah...!!!
nampak tak gambar dekat atas tuh???
kali pertama fiz tengok dia menangis macam budak2 tak gula2...kah3...
ni gambar edit kot???...kalau betulkan,, ni gambar sebbelum dia pindah Real Madrid laa...
buat malu je nak nangis...
dah2....
hilang kejantanan tu....
auw..auw...auw....huhhuhu..








Hafiz: sedang bersiap-siap untuk pergi ke Kampus Bandaraya Melaka..Vice Canselor nak buat lawatan..... =)

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...