Tuesday, February 8, 2011

~Menyampah Blogger ini.~

Selamat pagi semua..!!!
maaf laa dah dua hari tak update entri....
tapi fiz masih mengikuti perkembangan terkini blog juga..huhu

di sebabkan dah 2 hari tak update..
fiz nak update tentang tak puas hati sikit ea...
sebelum tu fiz nak fiz nak cakap yang..
INI HANYA PENDAPAT FIZ SAHAJA...

baiklah...
fiz tau semua orang nak promosikan blog diaorang kan??
terutama yg baru2 laa kan..
nak dpatkan follower...nak dapatkan traffic...nak dapatkan BE nuffnang....
yang blogger lama pon sma je tak nak kalah...
tapi kena laa jaga maruah juga...
bukan gadai2 badan ya??...kih3...
tapi sekurang2 nya tak perlu nak mencapub(MENcari PUBlisiti) sangat...
sebab nanti orang boleh menyampah tahu tak???
ada laa seorang hamba Tuhan ni...sibuk post 24 jam dekat page berkaitan blog 24 jam...
HELLO...!!!...macam page tu untuk anda seorang sahaja kan??...
macam kita ikut perkembangan dia pulak...
baik buat page sendiri laa der...
tu page untuk semua orang...
ingat laa sikit..
yg buat page tu pon tak menonjol lebih2...
sampai ada orang ingst tu page dia...
melampau...

dah2...
malas nak cerita lagi tentang blogger tak sedar diri ni...
nanti ada yang marah fiz pulak...
hurmmmm...
maaf laa ye kalau anda yg terasa...
fiz pon nak ingatkan dekat diri fiz jugak...
alamak..
ada gaya penceramah bebas tak??..kih3







Hafiz: PENDAPAT tidak dapat ditafsir sebagai betul atau salah..kerana itu adalah Hak milik setiap insan =)

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...