Friday, February 4, 2011

~Sukan Paling Lucah Di Dunia~

hah...
tadi tengah sedap2 on9 fb..
ada sorang classmate fiz share dekat wall dia pasal sukan ni..
fiz pon tak pernah sangka kewujudan sukan ni...
pelik cara mainan dia..
tapi lebih kuranng macam football a.k.a ragbi...

dah namanya lucah mestilah perempuan SAHAJA yang mainkan nya kan...
bila dah tengok video ni..
jgn mimpi basah sudah laa ek??..kih3
yang perempuan sanggup ke main sukan ni??..kih3...

dan taraaaaaaaa...



dah tengok??
amacam??
puas hati??
nafsu jgn terangkat pula..kih3..
yg perempuan..sabar je laa..
ni dekat luar negara....

nasib tak ada dekat Olimpik kan??
mesti ni acara utama..kih3..


ini entri 18sx..!!!
kepada yg bawah umur sila dptkan bimbingan kaunseling
=)






Hafiz: teringat nak diet..kih3

~Papan Tanda Mencarut~

haluu..
malam ni mood tak baik sangat laa..
sebab penat sgt laa..
huhu..
esok nak pergi MUAR...
ada walimatulurus sedara...
dan hari ahad balik u....
cuti dah nak abis..hurmmm

malam ni fiz update entri ringkas je ok??
kih3...
dah2..
jom tgok..
taraaaaaaaaaaa...



amacam??
ada ke nama macam tu ha??
tak pernah dengar pulak kan??kih3
gambar ni sempena Tahun Baru Cina..kih3









Hafiz: ada cadangan tak fiz nak update apa??=P

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...