Thursday, February 3, 2011

Free Backlink @ Budak Nakal Blogspot

Free Backlink @ Budak Nakal Blogspot: "
ImageShack, share photos, pictures, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site


Hai all..hari ini koz ada berita baik untuk korang...Bagi sesiapa yang blognya memiliki trafik yang rendah korang harus mendengar apa yang koz ingin sampaikan.Dalam beberapa minggu ini,trafik blog budak nakal ini mengalami peningkatan trafik yang mendadak,boleh di kata 3X tinggi dari biasa...Jadi hari ini koz dengan rendah dirinya ingin berkongsi dengan korang cara mendapatkan trafik melalui backlink.



Backlink merupakan saluran lalu lintas untuk menghubungkan sesebuah blog dengan sesebuah blog lain.Fungsinya ia secara langsung akan memberi keuntungan dari semua pihak yang berkongsi backlink.Backlink adalah sebuah script link yang disusun dengan alamat sesuatu web atau blog yang dipasangkan ke dalam sesuatu status tertentu. Backlink juga memiliki manfaat untuk menaikkan page rank kita di dalam suatu mesin pencarian seperti Google, Yahoo, dan lain-lain.



Backlink juga boleh di gambarkan seperti jaringan internet yang memiliki jaringan labah-labah yang terbentuk oleh benang-benang yang di perbuat oleh labah-labah,semakin besar atau luas jaringan yang di bina,semakin banyak mangsa yang di prolehi.Begitu juga dengan backlink,semakin banyak cabang yang di perolehi,semakin banyak trafik yang boleh di kongsi.


Tak salah kalau korang mencuba kerana ia tidak membawa apa-apa kerugian , tetapi jika ia berjaya korang juga akan mendapat keuntungannya...Jika ingin megetahui sama ada web atau blog korang mendapat backlink korang boleh semak pada nuffnang analytic korang ,tak pun pada bahagian Stats blog korang.



Cara-cara untuk mendapatkan backlink korang hanya perlu klick pada button di bawah,ambil satu sahaja dan pilih warna yang korang berkenan.









' />













' />













' />





Di sini juga koz akan listkan URL web atau blog yang telah memiliki trafik...

Semoga Memiliki Trafik Yang Luar Biasa^ ^...

Sumber:

Budak Nakal Blogspot
"

~Gambar Sempena Valentines Day...~


*seksi...auw2*


hai2...
tadi dah cerita tentang kesedihan kan...
sekarang kita tukar pulak ea??..
kih3...

kita tgok gambar pulak..
tajuk entri tu bukan bermksod fiz raikan ea...
ada yg kena tembak ni kang...kah3...

dan saksikan perempuan seksi..!!
taraaaaaaa..



amacam??menggoda tak buah tembikai dia??
jgn tengok makcek tuh...
tembak baru tau..

pelik kan tembikai nye??
MANIS tak???..auw2...
=P








Hafiz: bakal mecabut bulu....................bulu ayam kampung laa..kih3

~Perginya Insan yang bernama Bob Wilson~

Selamat Tahun Baru Cina untuk yg menyambutnya ye...
semalam tak sempat nk update entri baru sebab malam tadi fiz dapat berita sedih..

tengah hari ni fiz nak update sikit atau Belasungkawa arwah...
sedih pon ada...

Siapa Bob Wilson??
bukan artis antarabangsa tapi seorang pensyarah..
arwah orang Amerika...
beliau mengajar writing...
suka sgt cerita tentang kehidupan dia...
hah..sebelum terlupa..beliau lecutrer dekat Felda English Language Centre ( FELC )..
fiz tergolong dlm Batch 22...
fiz amek kursus bi mase tggu result SPM dulu....

feveret dia adalah Mc Donald..pagi,,petang,,malam mkn tu je...
dan mestilah rokok Malboro...huhu...
kelakar bila kelas dia...bila dia mengajar macam dalam kelambu...kih3...
kawan sebelah sempat lukis2 lagi nk elak ngantuk..huhu..

kenangan lain bila fiz n the gang dlm group EMU ( ada kem Bi )..nyanyi lagu My Mother...
dye sebak sgt sebab dia teringat dekat mak dia di Amerika...
macam2 lg laa..huhu..

tapi dia dah tak ada sekarang ni...
akibat sakit paru2 dgn buah pingang katenyer...
Selamat Tinggal Mr Bob atau Mohd Daniel Wilson Bin Abdullah...


ni je gambar yg fiz dapat jumpe dan tayangkan...
*ada fiz sekali tuh..hurmm*



untuk dapatkan feel dan sebabkan dia lecturer Bi..
dengar laa lagu ni...
khas tok Mr.Bob,,Pelajar FELC 22nd Batch and all of u...



ilmu mu sentiasa di dalam hati
jasamu di kenang..

*crying*







Hafiz: korunk tolong laa stop smoking ea??=(

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...