Sunday, January 30, 2011

~Insya-Allah Maher Zain dalam Bahasa Melayu~

hah..!!
godeh punya godeh dekat you tube tadi..
yelaa dekat rumah ni kan ada wireless
kalau guna berukbeng alamat tak berkesempatan laa jawabnya..huhuhu

dah2..
cuba dengar lagu Maher Zain ni...
sangat menggugat keimanan..
BM dia sgt baik...
tapi sekali pandang macam mat bangla jual carpet yg nyanyi..kih3..
GURAU semata2 ya...
takut ada yang buat group dekat FB ban blog fiz pulak..
kih3...


~Generasi Juara AJL menghukum Ana Rafalli~

hai...!!
hari ni fiz dah balik rumah..
tak kadi nurse lagi dekat hospital...hehehehe
tapi masih jadi nurse dekat rumah...
tapi relaks dan selesa sikit laa...


dah2...
ni entry ringkas..
tentang AJL laa..
tak habis lagi penangan AJL ni tau...kih3..
tengok laa gambar di bawah ni,,
taraaaaaaa..
(tekan laa kuat sikit kalau nak tengok besar2..kih3)

amacam??
sentap tak??
komen Misha Omar paling pedas sekali...kih3



Hafiz: sedang bermeditasi =)


PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...