Friday, January 28, 2011

~Aznil Hj Nawawi Buat Konsert....???~


hah??
hafiz kembali lg dengan tabiat lama nya...
bukan bergosip2 semata2 je yaww..kih3
kali ni nak cerita laa kan Aznil atau pengacara lelaki no 1 Malaysia bakal buat konsert..!!
hebat tak??
cuba kira dia ada berapa lagu je??kih3..
tapi dia kata nanti dia akan nyanyi jugak lagu indie,,lagu artis wanita dan lagu arwah Sudirman..
dalam konsert tuh ada 5 segmen dan mugkin akan berduet dgn artis popular..
siapa dia??
kena laa tengok sendiri kan..
siap tempah kostum khas bg menarik persembahan...
letup tak??

nak beli tiket tak??
Tempahan boleh dibuat menerusi laman web www.ticket2U.biz atau hubungi di talian 019-6601195 dan 019 340 6832.
harga dari rm 15 sehingga rm 200...
murah kot??

lupa pulak nak cakap..
nama konsert tuh adalah
Konsert Hore-Hore
pada 12 Mac 2011..
di Taman Tasik Titiwangsa..

jom ramai serbu..!!





Hafiz: Aznil bakal berumur 50 tahun dan 3 orang anak.....anak laki dia hensem..!!..ops... =)

~Telenovela HPD Episod 2~

haluu...
malam ni entry malap fiz buat...
kih3....

sebab fiz on9 dekat Hospital ni tau tak??...!!
bukan marah cuma penegasan..kih3..
tak boleh nak guna wireless kat rumah tp tak pe....
sebab fiz jaga mak dekat hospital ni..
jadi mid sem break ni fiz dekat hospital je r...

tak menyesal pon...
mak kita cuma seorang.....
jd ni laa peluang kita jaga dia kan??
nanti kalau dia tak ada macam mana??

fiz masih batuk lagi ni..
tapi fiz cuba tahan batuk dalam bilik hospital ni sebab tak boleh jage orag sakit kalau batuk..
takut berjangkit...huhuhu..
terseksa u ollss....
kih3....

tapi sempat update entry lagi..kih3..
mak ada dekat atas katil tu...
semua dah tidur...
sebab dalam bilik ni ada akak dgn abah...
dapat bayangkan tak berapa ramai??kih3..ada sekali tu sampai 5 orang tidur dalam bilik ni...
tiap kali nurse masuk buat check up...semua keluar...kih3
tapi nasib swasta punya..jadi tak kena marah laa kalau nak berkampung..kih3..
lagipun bilik ni untuk seorang pesakit je..jd selesa laa sikit..
tapi bayaran dia...amek kau..!!
letup sangat..!!




gamabar dah di edit oleh Hafiz Jauhari...
kelakar kan??
mak time tu nak bagi penampar sebab amek gambar beliau..kih3





Hafiz: akan kembali bersama gosip terkini..kih3~

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...