Monday, January 17, 2011

~Aman Shah mengaku berkhalwat !!!~



batuk masih tak beransur ni..
apa macam??
hurmmmm....
tapi sempat jadi adhoc untuk event Persatuan Bahasa Melayu..
event apa??
Pertandingan Dikir Barat Antara Kolej Kediaman UiTM Melaka...
yang paling best kan,,tiada kategori untuk laki dan perempuan jadi campur je laa...
pemenangnya adalah:

1. Kolej Lekiu
2. Kolej Tun Teja
3. Kolej Tun Kudu

dah2..cukup untuk aktiviti fiz hari ni...
dah tau kan??
jadi tanpa memenatkan mulut...
kita beralih ke tajuk sebenornye...

hah??terkejut tak tajuk entri hari ni??
tapi mesti ada yang tak terkejut kan??
kenapa??tak kenal ea??
dia ni pelakon era 80 an dan penyanyi lagu Adikku Pandai Menari..
engat tak??
dan taraaa..:







Cerita nye macam ni...
disebabkan dia tak nak di penjara...dia mengaku laa yang dia berkhalwat dengan janda anak dua yg bernama Rohana Awang pada 26 November tahun lepas...kalau perasan masa tu time raya kan??..
tempat kena cekup khalwat bukan dalam kereta ke atau kat taman tp dekat rumah janda tu u ollsss di Presint 15, Putrajaya jam 12.15 malam

dia dah dijatuhkan hukuman denda 3 ribu dan penjara 3 bulan...tapi disebabkan tanggungjawab terhadap KELUARGA dia mintak kurang...ingat pulak dekat anak bini ek??hurmmm



Hafiz: esok tak ada kelas =)

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...