Saturday, January 15, 2011

~Justin Bieber Jemput Kanak-Kanak Malang~



hai2...
fiz baru balik dari hospital td petang...
batuk masih tak baik...
nak makan ubat apa ni??
ada idea??hurmmmm...
lepas ni macam nak selesema pulak....
alahai......tapi tak pe...
kita tetap akan bercerita tentang gosip seperti biasa..kih3
tapi malam ni baik sikit....kenapa??

tau kan yang Justin Bieber nak datang buat konsert 21 April ni kat Malaysia??
hah...dia nak buat amal laa kononnyer...baik tak??
suka laa tu peminat havoc Justin BIBIR ni..kih3...ada syarat tau nak buat amal ni..pihak tune talk kata...siapa yang ada tiket VVIP supaya derma RM 1000 untuk menjemput 5 orang anak2 yang kurang bernasib baik..
nak tengok tak??..
caranya..
boleh pergi dekat http://www.airasiaredtix.com/ atau http://www.ticketpro.com/ atau pergi je
kaunter mereka yg ada seluruh negara ni...
harga tiket: ada yang RM 498, RM 358, RM 288, RM 188, RM 98...
cepat laa beli,,bukan senang tau Justin nak dtg Malaysia..kih3



















Hafiz: assingment tak bersentuh kalau balik rumah ni..kih3




Saya Pelajar UiTM

maaf laa ek..
baru terkedek2 nak buat entri ni..kih3..
kalau guna bereukband susah sikit tau..
dah laa kampus ala2 dalam hutan gitu..auw..auw...kih3..

dah..jangan nak merepek lagi...
sebab Cek Azman Roslan suruh ringkas lagi padat...huhuhu..
tapi tema apa pulak kali ni kan ??
Tema nya adalah tentang Pelajar Universiti Awam...
hah..!!..apa lagi??
nak join??
tekan laa sini

soalan pertama:

Siapa penggemar blog fiz ni pasti dah tau kan fiz blaja kat mana kan??..tp ada ke penggemar??kih3..silent reader pon boleh laa..kih3....fiz belajar dekat UiTM Lendu, Alor Gajah, Melaka.....agak dalam sikit..tapi kalau ikut highway..senang je....kalau kursus,,fiz ambil Komunikasi dan Pengajian Media....atau lebih dikenali sebagai masscomm....fiz rasa semua tau kan??,,kih3...kalau nak tau lebih lanjut..add dekat fb dan tanye2 je laa....fiz ni meriah orang nya..tiba2 je kan??...kih3...fiz masuk pada tahun atau pengambilam Julai - November 2010...masih setahun jagung lagi...jagung??..kih3.....bila nak tamat??....ermmm..sekarang baru Semester 2..jadi perjalanan tu masih jauh sikit....InsyaAllah dalam 2012 fiz tamat laa...lepas tu nak sambung degree dalam Broadcasting atau Public Relation...ok tak??? =)

Soalan kedua:

Pengalaman manis- banyak sebenarnya tau...antaranya adalah dapat kawan baik dari Negeri Sembilan dengan Perak....nak cerita macam mana kita orang kenal susah laa..panjang sgt...kih3...kitaorang 1 kelas.....lagi dapat tinggal dekat hostel yang dikenali sebagai Kolej JEBAT....memang manis gilaa...sebab kali pertama duduk hostel,,fiz ni dulu sekolah harian biasa je...lepas tu dekat sini dapat nickname...sgt cute bunyi nya....tapi malu laa nak bagi tau...kih3..
nak tau lagi pe kenangan manis??...tak cukup laa nanti page ni...lain kali boleh?? =P

Pengalaman pahit: setakat ni tak banyak laa..cuma yang pahit...bila auditon untuk pertandingan apa2..mesti kena ketawakan....sedih betul laa....hurmmm...MALU..!!!...kih3....

Soalan ketiga:

no bukan soalan sangat laa..kih3
masukkan gambar classmate....
taraaa...




hah..!!..ni semua gambar scan dari album...
kalau nk yang ori terus dari camera susah sikit...kih3
ni di ambil masa semester 1...
masa tu rambut fiz lain sikit...
tunggu kemunculan album sem 2 nanti..kih3






Hafiz: suara dah hilang sebab batuk..ubat batuk apa yang paling bagus ek?? =(

~Ally Iskandar Pimpin Tangan Wanita??~

jalan punya jalan...
baru separuh jalan....
dah jumpa tentang Ally Iskandar...
kenal tak??
alaa..yang jadi pengacara dekat tv3 tu??..
tak kenal jugak???..tengok gambar ni..taraaaaaaa...



kacak tak??cair di buatnya......hurmmmmm...

dah2..jangan tengok lama2....
nanti naik nafsu tu baru tau..kih3..
kalau nak admire buat kali terakhir pon tak apa sebab ALLY ISKANDAR SUDAH BERPUNYA..!!!
hah??gempak tak statement fiz??
berani lagi berbahaya tak???...haruslaaaa kan...kah3..

cerita nye macam ni..
ada sorang wartawan ni...masa tu tengan tunggu kedatangan Baim Wong ke hotel untuk buat pess conference kan...
tanapa di sedari dia ni ternamak kelibat si Ally ni masa nak naik lif sambil PIMPIN TANGAN dengan sorang wanita yang berciri2

- rambut panjang beralun didandan rapi

-lewat 20 an atau awal 30 an

- macam kerja eksekutif

tu laa ciri2 wanita yg wartawan tu nampak masa tu...
bukan main mesra lagi u ollsss...
dah macam pasangan kekasih....
tapi tak sempat nak ambil gambar sebab semua tengah fokus dengan Baim Wong kan???

hah??
nak percaya ke tak ni???




Hafiz: mungkin sepupu dia ker??kih3


PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...