Monday, January 10, 2011

~Tohmahan dan Komen AJL25...~

haluu..kembali bersua lagi...
fiz ni macam chipsmore kan??
kejap ada kejap tak ada....kih3
walaupun line internet tak ada tetap gigih fiz nak berkongsi cerita ni...

ni bukan nak cerita tentang pemenang AJL tu...
mesti semua dah tahu kan??
ada yang kata hambar..
ada yang kata ok..ada yang tak...
fiz sengaja tak nak update semalam seaba nanti entri fiz akan di telenggami oleh2 entri2 yang lain...
hah..!!!..tu nasihat untuk newbie ea...cari masa yang sesuai sikit ok??...

dah2..jangan nak melalut lalgi ok..
mari kita cerita tentang tohmahan yang dilemparkan kat AJL 25 ni....
antaranya..taraaa :

- Baju Yuna..memang superb abis..patutnya pihak AJL adakan kategori PAKAIAN TERBAIK..betul tak??..5 ribu pon boleh..kih3..tapi..katanya ada unsur baju sami moden dan ala2 sisik2 tu tak sesuai untuk dia..yelaa dia kan ikon fashion islam remaja perempuan

-Shahrir pulak...perasan tak dia dah tak pakai braces semalam??...semata2 demi AJL kot??..kih3....rasanya adegan bacaan puisi tu tak perlu kan???..hilang feel nak dengar lagu tu..yang lagi mengarut..pa motif tampar menampar tu???ke nak fiz yang tampar je??kah3..kalau perasan,,Shahir ada terlupa lirik...ntah pape je kan??...dah laa pakaian macam superhero dan sendat bahagian "bawah"...haruslaa sangat nak tayang kan??..tergoda nyah tau..auw..auw...

-Tema persembahan malam tu...banyak yang tema sangkar..macam Faizal tahir dengan Ana Rafalli kan???dan diaorang menang kan??..katanya "sangkar" tu ada unsur2 iluminati???betul ker??

-Tema persembahan(2)....adegan tembak menembak....macam Hafiz dengan band A.P.I..perlu ker???...bosan..!!

-Tema Persembahan (3)..perasan tak ada 3 orang kalau tak silap laa kan artis laki pakai baju warna yang sama iaitu Putih...tak ada sponsor ker???...jelik..!!!

-Pentas..patutla sampai 3 juta...besar sangat pentas nya..kalah perhimpunan agung UMNO u ollss...tema Tron Legacy lagi tau...tak sesuai sangat laa pentas besar2 ni Gbam...banyak kosong.....

-Adira..perasan tak bila dia nyanyi semalam...dia cuba buang slank sabah dia tu..kekok sangat ok..!!..

- Tomok...alahai cek abg..tak perlu gigih sangat nak tiru Adam Lembut tu ea...eh..silap..Adam Lambert..rambut totally hancus..!!..sempat lagi betulkn rambut bila nyanyi tapi susunan muzik ok...best jugak..

-Bunkface...amboi..bila nyanyi...macam tengah nazak...takut makcik2 kat rumah tu...terbelaik mata Sam tu..biasa2 sudah..!!...

-MUH & Black...perasan tak baju black dalm tu macam Peterpan..kih3..

-Konsert Interlud...Kak Pah..penampilam baru tau..!!..seram tengok muka dia..ori ke tu kak pah???...ziana zain pulak..letup sangat..mantap..!!....ni lagi pelik..walaupun fiz minat gila dengan Siti..tapi perlu ke Siti nyanyi siti sampai 3 lagu???...siti dah tak bertanding ke lepas ni??....boleh adil tak??...

-Pembukann AJL....ok je nak buat macam tu...tp jangan laa sampai dah nak abis 1 lagu diarong nyanyi...berpadalah sikit..apa laaa..

-Stacy..macam biasa dengan menari dia.....bosan pulak kan??...tapi Kimono moden dia sangat letup..!!..kelas kau maria...!!...kah3

-Hujan..sangat simple...tapi rambut tu macam nak iluminati sikit je??....

-Ana..tak perlu laa nak salin2 baju segala bagai...tapi baju merah dia nampak besar kan???..dan apa motif dia pakai baju hitam masa ambil award??selekeh..!!..

-Faizal Tahir....persembahan lagu Hanyut sangat sempurna..tapi bila dia naik semula dari tenggelam tu..ada agak lari sikit kan dia nyayi??....yang persembahan lagu Selamat Malam tu..sangat KG.com..tak perlu..!!!.....

-Skrip pengacara sangat merapu..!!...bosan..!!..siapa penulis skrip tu ea??...hurmmm....kalau perasan..dress Cheryl Samad macam tak siap je kan yang warna kuning tu??....budak baru belajar ke nak buat?....tak ada sponsor ea??.....yang dress purple dia pulak...singkat sangat..!!!...kalau peha tu putih macam kak Rozita Che Wan tu tak pa laaa.... =P



hah...tu baru sekilas pandang je ..belum semuanya....
hah??apa pendapat korunk pulak??...
cecita..cecita... =)






Hafiz: tak ada yang sempurna dalam dunia ni =)

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...