Monday, January 3, 2011

~Faizal Tahir membuang Audi Mok??~




yuhuuuuuuu,,!!!..
cerita hangat kembali di pasaran ..
rindu pulak nak kongsi2 cerita hangat bersama anda kan??
nak dengar tak??

mesti ramai yang terkejut kan??
terutama peminat Faizal Tahir(FT) ni kan...
yelaa..FT pon meletup sebab audi mok kan???..macam lagu Selamat Malam,,Hanyut,,Becinta,,Superhero,, dan Adrenalin...semua lagu tu semua minat kan??sampai tercalon untuk AJL lagi..lagu kau mampu???

mereka ni bukan bergaduh ke apa...tapi si FT ni katanya nak cari haluan sendiri dan nak buat semuanya sendiri,,atau famousnya INDIEPENDENT...jadi untuk album akan datang semua lagu ciptaan FT n the gang je...lagu audi mok dah tak de...tapi bagus sangat ke c FT ni nak buat lagu sendiri kan????...









Hafiz: takut tak laku je lagu FT ni nanti..

~maaf..~

kenapa ni??
sebab dah berapa hari tak update blog kan??
entah apa yang berlaku..
hurmmm...
hari Ahad pendaftaran untuk sem 2..patutnya hari sabtu tapi fiz ada kat hospital kan...
bila malam pula kumpul2 & borak2.....gosip semestinya tapi bukan tentang artis macam blog fiz ni ha....
cerita tentang budak2 dekat U laa ni...punya laa dok cerita sampai pagi pon tak sedar...
hurmm...dah laa kes tak dapat masuk bilik...blik berkunci sebab rummate belum balik...dah laa rummate semua nya asasi..so,,faham2 je laa adikk oi..tapi diarong bez ok...

hari Isnin atau hari ni laa kan??
hah..hari pertama mula klass..
seperti biasa fiz menjadi bualan semasa..cewaahh..!!!..kah3...
ok..fiz gedikss.. =)
kelas hari ni:

BEL260= perkenalan dari lecturer Terengganu....ensem + cute + tegas + cool juga....ni kalau lecturer baca blog fiz ni ada yang kena flying kick..kah3..BEL ni subjek English ok??..

COM163=ni subjek Writing to Mass Media..macam reporter laa tu...kena buat macam dalam surat khabar...lecturer??super cool...seronok juga...tak tension sangat...

CMP281=subjek ni baru dibuat dalam sejarah masscomm bermula pada sem 2 kali ni..dah macam tikus mondok dibuat sebagai bahan kajian..kah3....subjek ni cukup2 mencabar jiwa dan raga....baru sem 2 dah kena buat small event..!!!....tak ker serabut tuh......dah boleh mula dari sekrang dah.....biasanya buat event ni sem 6 kan??tapi tuh berskala besar..tapi ni kecik2 jex....hurmmm...demi kejeayaan,,fiz akak try buat.... =)


tu jadual untuk hari ni...kih3

apa perkembangan blog fiz ni??
nak tau??..
fiz dah guna berukband untuk update segala bagai bahan...jadi lambat laa sikit ea??kih3
line berukband maxis kat sini agak mendukacitakan..kih3....

macam mana dengan BW??
fiz akan buat tapi guna komputer U...jadi cepat laa kan??
nanti fiz follow laa balik yang add fiz ni..jangan risau ok??..
follow je fiz punya dulu..kah3.... =)

contest apa cerita ek??
nak tahu juga sapa yang menang kan....
siapa2 ada info tu jangan laa lupa bagi tau pulak ea??...
fiz tak harap menang pon...
tapi kalau menang tu bonus..!!.. =P




Hafiz: akan post ceita hangat sebentar lagi...tunggu.!!..

PREVIOUS POST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...